Christina Wedel // 17. juni 2019 // Ingen kommentarer

FAVORITTER! ALT DET JEG ELSKER LIGE NU 😍

Hej smukke!

Jeg elsker at dele mine favoritter med dig, og det er lige præcis det jeg vil gøre nu. Jeg har samlet alle de ting jeg elsker til dig i dagens video, og jeg snakker både om min yndlingsdrink, kunst og meget mere.

Jeg falder over nye ting hele tiden, og når der er noget jeg bliver forelsket i, deler jeg det selvfølgelig med dig. Blandt andet faldt jeg over de smukkeste sandaler på Capri som jeg bare måtte eje, og selvom du ikke kan få præcis det par jeg har, så ved jeg at der er massere mærker der laver sandaler der minder om. Det er en virkelig fin måde at bruge sko som smykker og give et hverdagslook lidt glam!

Hvad kan du ikke leve uden for tiden? Skriv det i kommentarfeltet nedenfor!

Produkter jeg nævner i videoen:

Kys!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *