Christina Wedel // 13. marts 2015 // 3 kommentarer

Fix Me fridays – Om at bruge hårkur

Godfredag morgen!

IMG_0028 IMG_0027Jeg har glædet mig til idag (og er også ret nervøs). Jeg skal lave en  TV pilot, et test, en dymmy. Med mig selv. For et produktionsselskab, om at være stylist.  Ja så selvoptaget er jeg. Men jeg tror det kan blive ret sjovt. Jeg skal også arbejde inde på Dangleterre idag, mit ynlingshus i hele København. Der er “TV GULD” Billedbladets årlige store galafest for Tv-branchen.

 

Nå men tilbage til dig. Bruger du hårkur? Bruger du den rigtigt?

Se med her i dagens FIX

 

 

hav en skøn fredag og nyd weekenden

 

kram, Fru Wedel

3 kommentarer til indlægget


 • Det var da det vildeste råd – hvorfor står det ikke på hårkuren, sådan noget? Skal straks afprøves derhjemme. Er der i øvrigt silikone i John Frieda-produktet, for det undgår jeg helst. Men jeg har faktisk også fået krøller her i en voksenalder (megamærkeligt) og de kruuuuser så irriterende! Ih, hvor er jeg spændt på det her 🙂

  • Kære Tanja
   Je giver dig fuldtsændig ret. Det er så mærkeligt. jeg fandt selv ud af det for ca et år siden, og havde selv brugt det helt forkert før da.

   Knus

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *