Christina Wedel // 11. december 2019 // 1 kommentar

GIV MIG I JULEGAVE! 🎅🏻

Hej smukke,

Det er længe siden jeg har skrevet herinde på bloggen, men det er fordi jeg bruger en masse tid på min Instagram & min Facebook, så hvis du ikke følger med derinde – så synes jeg du skal gøre det. Men nu skal vi snakke om julegave tilbud!

Flere af jer har spurgt hvordan man kan give mig i julegave, og derfor tænker jeg at samle alle mine juletilbud her så du kan danne dig et overblik over hvad jeg tilbyder. Du kan både købe mig i julegave til en anden, eller dig selv 😉

Hvis du vil høre mere om nogen af mine gaver, eller booke mig så skriv til min mail på; cw@christinawedel.dk

Julegave 1: En plads på mit kursus ‘Se Godt Ud’ på 28 dage:

COVER

Jeg åbner op for hold 6 af mit 28 dages forløb ‘Se Godt Ud’ som over 800 kvinder allerede har deltaget i. Det er 28 dage hvor jeg lærer dig alt om din kropstype, din garderobe, din stil, din krop og dit selvværd. Du bliver en del af en lukket Facebook-gruppe med en masse andre kvinder, og efter kurset bliver du inviteret over i min lukkede Facebookgruppe for alle tidligere deltagere. Det er blandt andet dem jeg holder VIP events for, og tro mig – det er en gruppe du gerne vil være en del af!

Fordi hold 6 først starter i starten af 2020, vil det fungerer sådan at du efter betaling får tilsendt et online gavekort fra mig til gavens modtager, som du kan printe ud og lægge under juletræet. Jeg sender også gerne en personlig video med, som du kan vise juleaften  🙂

Prisen for kurset er 1500 kr, og du bestiller din julegave ved at skrive til mig på cw@christinawedel.dk

Julegave 2: 1:1 Online Garderobefix 

online garderobefix

Jeg har  jo lavet personlig shopping i mange år, og er kommet i flere hundrede folks garderober. Jeg ved at der sidder mange af jer kvinder derude der ikke har haft besøg af mig endnu, fordi I enten ikke har haft tid eller penge til det – og derfor har jeg skabt 1:1 online garderobefix! Nu kan du få besøg af mig i din garderobe – bare online. Og ja, vi skal stadig rydde op i din garderobe selvom det er en online styling session… Så hvis det er derfor du har frygtet at få mig på besøg, kan du ikke løbe fra den 😉

DET HER FÅR DU I 1:1 ONLINE GARDEROBEFIX: 

 • Første gang vi mødes online: 1 times indledende online session, hvor jeg går i dybden med hvordan din garderobe hænger sammen (eller ikke hænger sammen).
 • Vi snakker om hvad du kan lide, hvad du har svært ved og hvad du gerne vil have mere af. Hvis du ikke allerede kender din kropstype, fortæller jeg dig den, samt hvilken stiltype du tilhører. På den måde bliver det meget nemmere for dig at gå i gang med at fixe din garderobe.
 • Jeg giver dig også arbejdsopgaver til næste gang vi mødes online.
 • Anden gang vi mødes online: 1.5 times styling og garderobe gennemgang. Her laver vi sæt ud fra nogle brugbare guidelines og du får shoppetips. Dette vil gøre at du aldrig mere vil lave fejlkøb.

Det foregår sådan her:

 • Vi bruger et online system som du bliver inviteret til at komme ind i. Her mødes vi, bare du og jeg på din computer, hvor du kan se mig og jeg kan se dig. Det er ikke besværligt, og du behøver IKKE være god til at bruge en computer. Jeg skal nok hjælpe dig.

  Første gang vi mødes online, er RENT samtale. Du skal ikke forberede noget. Du behøver hverken være flot, smart, trendy eller have styr på noget. Jeg tager dig lige som du er 🙂

Normalt koster det mellem 5 og 7.000 kr. at få mig på besøg.

Du kan få 1:1 online Garderobefix for 3000 kr.

Hvis du giver det i gave: Så snart du har betalt min faktura, sender jeg dig et online gavekort du kan printe ud + en personlig videohilsen du kan give til gavens modtager 🙂

Du køber 1:1 Garderobefix LIGE HER (du kan bare skrive dine egne oplysninger når du bestiller, selvom det er til en gave. På den måde får personen ikke gaven med det samme hvis det er det du ønsker. Jeg kontakter dig efter bestilling 🙂

Julegave 3: Garderobegennemgang (+ shopping) 

Hvis det ikke er nok for dig eller gavens modtager at mødes med mig online, så tilbyder jeg lige nu personlig shopping. Egentllig har jeg ikke taget kunder ind til det i et godt stykke tid, men jeg har alligevel åbnet op for det igen her til jul. Jeg har lidt forskellige muligheder til dig her, alt efter budget. Dem kan du læse om her:

Garderobegennemgang & Shopping:
Den helt store tur, hvor vi starter i dit klædeskab. Vi ser på, hvad du har gemt derinde, hvor meget af det, du reelt bruger, hvad du aldrig har taget prismærket af – og hvorfor – og jeg giver dig gode råd til, hvordan du får optimeret dit klædeskab, så du altid har noget at tage på.
Herefter tager vi ud og ser på butikker. Enten i dit nærområde eller en større by tæt på dig.
Jeg lærer dig, hvordan du bruger butikkerne og hvordan du undgår at lave de klassiske fejlkøb. Læs mere her.

Garderobegennemgang:
Har du prøvet at åbne dit klædeskab, se bunkerne af tøj og tænke, at du bare intet, absolut intet, har at tage på? Har du også prøvet at kigge i bunkerne og på bøjlerne og opdage, at du har tøj, der aldrig er befriet for prismærket? Synes du også nogle gange, at du tager det samme tøj på igen og igen og altid bruger det på samme måde, med de samme ting til?
Bestil tid til et garderobetjek, så skal jeg lære dig, hvordan du får overblik over din garderobe, hvordan du sammensætter tøjet på nye, skønne måder, så du kan bruge mange af dine ting til flere lejligheder  – og lær, hvordan du bruger din garderobe nemt og hurtigt, sjovt og inspirerende – og hvordan du supplerer din garderobe med de ting du rent faktisk behøver – ikke de ting du tror, du behøver. Læs mere her.

Shopping alene:
Har du allerede helt styr på klædeskabet, men trænger du til at få noget nyt deri?
Vi mødes i dit nærområde eller en storby, hvor du kan lide at shoppe og så går det løs.
Vi finder tøj du kan bruge igen og igen, jeg lærer dig at undgå de klassiske shopping-fælder og giver dig også tips og tricks til, hvordan du allerbedst bruger butikkerne – og hvordan du fremover kan få et nyt outfit uden at skulle bruge unødig tid i butikker, der alligevel ikke rigtig er dig. Læs mere her.

Garderobe & shopping – ca. 7 timer – koster 7.000 kr. + moms (8.750 kr. inkl. moms)
Shopping alene – ca. 5 timer – koster 5.000 kr. + moms (6.250 kr. inkl. moms)
Garderobe alene – ca. 4 timer – koster 4.000 kr. + moms
(5.000 kr. inkl. moms)
De nævnte priser gælder kunder indenfor Storkøbenhavn
Skriv til os på cw@christinawedel.dk for priser udenfor Storkøbenhavn

Hvis du giver det i gave: Så snart du har betalt fakturaen, sender jeg et gavekort du kan printe ud og lægge under juletræet, og du kan også få en personlig videohilsen fra mig hvis du ønsker!

Det var simpelthen det fra julemanden. Hvis du har lyst til at høre mere om nogen af disse gavetilbud, eller gerne vil booke mig så skriv til mig på; cw@christinawedel.dk, så finder vi ud af noget!

1 kommentar til indlægget


 • Hej Christina. Vil det være muligt at få Garderobe og shopping i Jylland og hvad er prisniveauet?

  Jeg bor i Billund og handler normalt tøj i Vejle.

  Knus Helle

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *