Christina Wedel // 31. juli 2017 // 4 kommentarer

JEG FØLER MIG SNYDT!

Hej,

JA jeg tester ENDNU et produkt, der kan gøre mig brun. Jeg er afhængig. Det er en ting. Jeg ELSKER at være brun. Jeg føler mig tyndere, smukkere og yngre. Derfor tester jeg idag et produkt, der eftersigende skulle være en selvbruner i pudderform, som passer til ALLE hudfarver og skulle gøre en gradvist brun.

Hvis du er interesseret i produktet jeg snakker om i videoen, kan du købe den HER. 

KYS!

 

4 kommentarer til indlægget


  • Hej Christina,

    Tak for din omtale af Vita Liberata. Vi er dog kede af at høre, at Trystal pudderen ikke lever op til dine forventninger og vil blot være sikker på, om produktet er anvendt korrekt/længe nok? – man skal nemlig påføre pudderen 3-4 dage i streg før end man begynder at kunne se en let glød i huden.
    Måske du kunne være interesseret i at teste vores self tanning anti-age serum? Den kan mixes i din dagcreme for gradvist at opbygge en farve i huden, men kan også påføres direkte som en serum, hvilket vil give et lidt mørkere resultat:)
    Mvh. Vita Liberata DK

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *