Christina Wedel // 28. december 2019 // 2 kommentarer

JEG KOMMER TIL JYLLAND MED MIN KOLLEKTION!

Hej smukke

Så er vi ved vejs ende af 2019, og det her bliver det sidste blogindlæg i dette årti!! 2019 har for mig handlet om min tøjkollektion og det er en kæmpe drøm der går i opfyldelse. Det er noget jeg brænder for helt ind i knoglerne, og det gør mig lykkelig at se alle jer smukke damer i mit tøj.

Apropos at se jer smukke damer i mit tøj, så kommer jeg til Jylland allerede i starten af januar, og jeg tager min kollektion med. Jeg kommer til Aalborg d. 8 januar og til Kolding d. 9 januar. Mit pre-launch event i København gik så godt, og jeg synes ikke I jyske kvinder skal snydes, så nu kommer jeg – og DU er inviteret.

__

Både eventet i Kolding og Aalborg kommer til at foregå således: 

18.00 Dørene åbner, du får en goodiebag og finder en plads!

18.30 Jeg holder et foredrag om kropstyperne, prøver alt tøjet på og fortæller dig hvorfor jeg har designer tøjet som jeg har.

19.30-21 Du har mulighed for at prøve alt tøjet på, jeg har det nemlig med i ALLE størrelser. Du kan herefter bestille tøjet online på din egen mobil, og så vil tøjet blive leveret til din dør 3-4 uger senere når det er blevet syet. På den måde skåner vi miljøet ved kun at producerer det I bestiller! <3

21.15 På gensyn!

__

Eventet koster 150 kr per deltager, men de penge får du tilbage hvis du shopper på vores webshop. Det er kun for at sikre at folk dukker op, når nu jeg kommer hele vejen til Jylland 😉

Eventet i Aalborg foregår som sagt d. 8 januar 2020, dørene åbner kl. 18 og adressen er; Utzon Center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg

Du tilmelder dig eventet i Aalborg ved at klikke her

Eventet i Kolding foregår d. 9 januar 2020, dørene åbner kl. 18 og adressen er; Den Gamle Nationalbank, Jernbanegade 27 6000 Kolding

Du tilmelder dig eventet i Kolding ved at klikke her

Jeg håber vi ses! Kys

2 kommentarer til indlægget


 • Hej Christina

  Jeg er lige kommet hjem fra ferie og kan se at der er lukket for tilmelding til kolding eventet – du skulle vel ikke have en billet i overskud – jeg var ikke hjemme da salget startede og nu er det lukket
  Kan der gøres noget!!

  Mvh
  helle

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *