Christina Wedel // 29. april 2018 // 5 kommentarer

MINE FAVORITTER FRA APRIL!

Hej,

Nu er april NÆSTEN ovre, og så er det Maj – hvor jeg jo har fødselsdag.. Men endnu vigtigere, hvor mit nye onlinekursus “se godt ud” afholdes. 28 dages forløb, hvor du hver dag får en mail fra mig i din indbakke, med guides til din kropstype og stiltype, make-up videoer, interview om sex med Katrine Berling – og meget, meget mere!

Jeg glæder mig HELT vildt. Vi er allerede over 100 kvinder, der sammen skal på den vildeste rejse i hele maj måned. Du kan stadig nå at komme med, vi begynder i morgen, så skynd dig! Du kan læse meget mere om det lige HER. 

 

I dag, vil jeg fortælle dig om alle de nye ting jeg har elsket i april måned! Jeg linker til produkterne her:

Salt scrub fra Matas, købes HER. 

Luxus Body Butter fra Matas, købes HER. 

Chi Rosehip oil Shampoo og Balsam, købes HER

Bronzer spray til ansigtet, købes HER.

Essense “All About Matte” oil control, købes HER. 

Jeg håber helt vildt vi ses på mandag, på mit nye online forløb – det bliver det vildeste!

KYS!

5 kommentarer til indlægget


  • Hej Christina
    Vil lige fortælle at jeg har købt Elnett miniature i Normal butikken😊
    Tak for din inspiration til lige at “gøre sig umage” 😉
    Bedste hilsner Helene

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *