Christina Wedel // 27. januar 2018 // 2 kommentarer

DEN PERFEKTE RØDE LÆBESTIFT!

Hej! <3

I dagens video, viser jeg dig min nye yndlings røde læbe. Den holder for sindsygt, og det matte finish gør den smuk på den helt klassiske måde. Det er en farve jeg kunne forestille mig Marilyn Monroe bruge, og det er en farve der passer til alle!

Produkterne jeg bruger i videoen er:

Mac Retro Matte liquid Lipstick i farven “feels so grand”, køb den HER.

Mac prep + prime LIP, Køb den HER. 

KYS og god søndag <3

2 kommentarer til indlægget


 • Hej Christina
  Tak for alle dine, igennem årene, mange skønne videoer. Jeg er 51 år, og har haft stor glæde af de fleste af dem. De har gjort, at jeg prøver at gøre mig umage – hver dag 😊. Jeg er så nysgerrig efter at høre hvad det er for en neglelak du har haft på i de sidste videoer ? (Også dem du lavede til jul og nytår). Den ser super flot ud.

  Venlige hilsner
  Lene Kusk

  • Hej Lene, tak for din søde besked! Hvor er det dejligt du kan bruge mine videoer! Det er en farve som jeg blander sammen med min negledage. Så det er faktisk ikke en farve man kan købe… Sorry!

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *