Se godt ud

Kurset er lukket for tilmelding. Skriv dig på ventelisten og få besked, når vi åbner for næste hold. 

Lær hvad der klæ'r din kropstype og bliv vild med dit spejlbillede

(DETTE ER DIT LIVS MAKEOVER!) 

 

På 28 dage lærer du præcis hvad der klæder dig, hvilken kropstype du er, hvordan du finder ud af det, og hvordan du undgår fejlkøb i fremtiden. Hver evig eneste dag i 28 dage modtager du ingredienserne til din lækre fremtid. Det er både film, lydfiler, interviews med mine favorit eksperter, og guides i alt hvad du mangler for at have den perfekte garderobe og livstil, uden at det vil tynge hverken din hverdag eller pengepung.  

JA nærmest tvært imod ...Ikke flere fejlkøb, bedrøvede kig ind i klædeskab uden noget som helst at tage på, og frygten for en tør, kedelig, bleg, glansløs fremtid fra nu af og i al evighed. Jeg har kreeret det perfekte forløb til dig som bare vil være P...lækker resten af dit liv, og gerne vil lære hvordan, på bare 28 dage.  

Du lærer om skønhed, hår, sko, sex, kjoler, undertøj, træning til kropstype og Barcelonatesten - den vil du elske, og den vil lære dig SÅ meget.

Dette 28 dages forløb vil sætte dig fri. Du vil holde op med at tro at lige om lidt blive du gladere, tyndere, højere eller lavere, mere sexet eller bare mere populær, hvis du lige går på kur og bare køber noget dyrt tøj. 

Kend din kropstype og alt løser sig! Du vil pludselig blive spurgt om du har været på kur, ferie, er blevet skilt/gift, er nyforelsket elle har fået nyt job. Bare fordi du har fundet dig selv, din stil og din lækkerhed.  

Kurset er lukket for tilmelding.  

Ja tak, send mig videre til kurset

FÅ ONLINEKURSET FOR KUN DKK 1.500,-

Den uddybende version

Det her kursus er til dig som:  

 • ALTID mangler noget at tage på, men har en proppet uduelig garderobe  
 • Ofte køber det samme, eller ingenting, når du (nærmest ved tvang) går i en butik og finder noget til dig selv  
 • Eller omvendt: Du shopper og shopper i øst og vest, og bruger 10 % af det, når det er kommet op af posen og ind i skabet (tit med mærker på endnu, fordi du tror du får det byttet. Yeah right!)  
 • Endnu ikke har lært din kropstype at kende ,og derfor tror du har en stor røv, når du måske bare har en smal talje  
 • Meget, meget sjældent kigger dig selv i spejlet og tænker ”Nøj hvor er du smuk og lækker, jeg er vild med mit spejlbillede"  
 • Ikke har fået en nem lækker morgen/aften rutine, hvor du hurtigt kan gå fra træt og slap til pivlækker  
 • Ikke har forstået hvorfor du ikke kan tabe dig på lårene ved at spurte rundt i parken, mens din lange veninde med de smalle hofter godt kan  


Hvis du nikker genkendende til bare én af ovenstående, så kender du måske også det her:

 

 • Dine veninder er så skide søde og synes du er ”SÅ lækker” i alt muligt, som du hader at have på og giver op. Igen.  
 • Du synes at din garderobe er outdated og orker ikke at købe mere. Som i aldrig mere...

 

 • Du synes alle andre ser meget lækrere ud i det tøj, der er i butikkerne, og har opgivet at gå i lækre sko, undertøj, kjoler, farver eller hvad det nu er, som du har opgivet.  

Så er du måske endda blevet hende som frygter den næste festinvitation, fordi du ikke ved hvad du skal tage på

Og nu er du bare blevet hende som ikke er lækker (mere), og hende som hellere vil blive hjemme og se Netflix. Og i øvrigt er du heller ikke særligt vild med fester. Mere.

  Fed overbevisning, smukke. Skal vi gøre noget ved det?  

Ja, vi skal!

Få adgang til onlinekurset for

1.500,- 

Betal 1.500,- på én gang eller betal i 2 rater: 800,- i dag og 800,- den 15.02

 For den pris lærer du, hvad der skal til, for at du kan se brandgodt ud. Resten af livet. Du slipper for tøj- og hårkriser. Du slipper for frustrationer over din krop. 

Og jeg fortæller dig, hvorfor det faktisk er ret fantastisk at være 40+  

  Kurset er lukket for tilmelding.

Nu står du i dilemmaet

Skal du give op? Eller … Skal du bare købe en kæmpe bunke tøj på en random hjemmeside, og bestille 22 stykker i tre forskellige størrelser, og så håbe på, at der bare er én ting du kan lide (eller i det mindste passe)?  


 Jeg har to nyheder til dig. En dårlig og en god.  

FØRST DEN DÅRLIGE NYHED:  

Du gør det forkerte! Og endnu værre: Det bliver ikke anderledes før du slipper dine mange overbevisninger som IKKE gavner dig. 35 % af de kvinder jeg fortæller deres rigtige kropstype, får en nærmest ud af kroppen oplevelse. De troede nemmelig de var en helt anden facon end de er. De har jo så hele deres liv købt sko og tøj til en anden end dem selv. Så er det jo ikke så mærkeligt at det aldrig var rigtig godt, vel smukke?  

Jeg beklager på forhånd, for her er sandheden:  

Du kan ikke give andre skylden. Heller ikke din virkelig ustylede opvækst. Du må gribe i egen barm (har du for øvrigt nogensinde prøvet at få taget mål til den korrekte størrelse på din BH? Man får mindre omkreds og større skåle. Helt uden kniv … Nå, sorry, der blev jeg lige revet med). Det var det der med hvis skyld det er. Det er i hvert fald ikke min skyld, that is.  

SÅ DEN GODE NYHED:  

Der findes en løsning! Du kan (også) lære det, smukke!  

(Jo, metoderne og principperne er mere enkle, end du lige nu tror – derfor tør jeg også love dig, at du kan lære det på ganske kort tid).  

På dette 28 dages (fuldstændige fabelagtige, hvis jeg selv må sige det) onlinekursus lærer jeg dig alt om dig og din krop, dit tøj, din kropstype, garderobe, hormoner, makeup, sko og tårnhøj selvtillid. Sådan så du ved hvad der klæder dig. Og du kan endda li’ det. Og så bare lige, som bonus, have lært hvordan man gør. Fra i dag og i al evighed. JO! du kan finde din egen krostype uden at booke mig til 5000 kr. Jeg guider dig igennem på film og i dine ører, og du vil takke mig resten af dit liv.  

Kurset starter den 4. februar.

Hvad tidligere deltagere siger om kurset:

Jeg kender min kropstype! Nu er det meget lettere at vælge det tøj, der fremhæver det bedste hos mig.

Det har været så fedt, og rigtig godt for mig at tage kurset. 

Kurset har været hårdt, fordi jeg i flere år har glemt/gemt mig selv.

Som en bonus har det, at kende kropstypen, været en genvej til bedre at kunne lide min krop. Jeg har fået en særdeles anvendelig guide til arbejdstøj. Her sad jeg virkelig fast i gamle vaner, mønstre og overbevisninger. Med guiden er det meget lettere for mig at komme videre med at forny den del af min garderobe.  

Det har desuden været meget givende at deltage i Facebook-gruppen."  

Bodil Jørgensen, 48 år 

Jeg har fået sat streg under MIG. Jeg har fået så mange komplimenter. Det har været så fedt, og rigtig godt for mig at tage kurset. Det har sat mange tanker igang.  

Mange tak for hjælpen. Tak for din måde at være på. Jeg håber, der er mange flere kvinder, der får kendskab til dig.

Liselotte, 53 år 

Jeg har fået fokus på at finde min egen stil. Det har både været hårdt og sjovt. Hårdt, fordi jeg i flere år har glemt/gemt mig selv. Så de første dage var lidt forvirrende, og jeg havde svært ved at se mig selv i det.  

Det blev bedre, da jeg fik styr på makeup, og jeg besluttede mig til, at jeg ikke skal ligne Christina, men finde det, som gør noget godt for mig.

Hanne, 51 år 

Lær at lægge en flot make-up

Som disse tidligere deltagere har gjort

I dette onlinekursus viser jeg dig på min (k)ærlige måde:

 • Hvad du har gjort forkert indtil nu (nej, det kan ikke siges blidere)  
 • Hvordan du finder din egen(e) kropstype(r), ja men kan godt være en blanding af to. Der er seks og de hedder Kurvet, Timeglas, Cocktailglas, Oval, Atletisk eller Dråbe. Ja ingen frugter eller køleskabsfaconer her. Kun kropstyper som gør noget godt for dig helt ned i generne. Ingen af de 6 kropstyper er bedre end de andre. De er blot forskellige. Ligesom du og jeg. JA! kig dig rundt der hvor du sidder lige nu, eller senere i aften. Vi ligner jo ikke hinanden. Det er heller ikke meningen  
 • Hvordan du får øje på fejlene selv og eliminerer sandsynligheden for en gentagelse (altså af fejlen) og derved undgår flere fejlkøb  
 • Hvad du skal gøre i stedet for det, du gør lige nu  
 • Hvordan du skal gøre det  
 • Hvordan du gerne må bruge metallisk øjenskygge og ikke perlemor  
 • Hvordan du finder de rigtige sko til din kropstype  
 • Hvordan du bruger shapewear og hvorfor (det lækre og rigtige) undertøj er SINDSSYGT vigtigt  
 • ...Og hvorfor du skal det  
 • Jeg har fået de bedste råd fra Katrine Berling (sexolog) om sex i den bedste alder, og jeg kan ikke vente til du skal høre dette interview, som jeg selv lærte så meget af  
 • Specifikke kost og trænings råd fra personlig træner Anne Bech, der passer netop til DIN kropstype 
 • Thorbjörg Hafsteinsdottir lærer dig nogle gode tricks om kost og hormoner  

Du lærer også...

 • Hvordan du kommer godt i gang med at fixe din garderobe. Bare rolig, jeg guider dig igennem. Der skal ryddes op og endnu vigtigere UD i tøjbunkerne, for at du kan lære den fabelagtige og med garanti livsændrende hemmelighed bag en velfungerende garderobe.  
 • Hvordan du egentlig har forholdt dig til dit tøj og indkøbet af det. Du vil opdage et mønster, der pludselig åbner sig for dig, så du pludselig kan se, hvad du er tilpas i. Og måske endnu vigtigere, hvad du ikke er tilpas i.
 • Hvorfor du kan nøjes med færre (antal) og lækrere (kvalitet) sager i skabet, så det er overskueligt, alsidigt og spændende  

Sådan foregår onlinekurset

I samme øjeblik du har betalt for onlinekurset med dit kreditkort, modtager du dit personlige log-in til kurset. Vi begynder mandag d. 4. februar, og du vil hver morgen kl. 10.00 modtage en ny mail, sprængfyldt med indhold i 28 dage.

Alt du skal bruge er en computer/tablet/telefon og internetforbindelse. Kurset består af videoer, lydfiler og links, hvor du bliver guidet trin for trin igennem samtlige moduler. 

Du kan gense hele kurset alle de gange, du har lyst til og brug for.  

Er det svært? Nej - alle kan være med. 

BONUS: Den lukkede VIP Facebookgruppe bliver du vild med

Spækket med fantastisk viden fra gæste-eksperter!

Anne Bech som er personlig træner, lærer dig om sundhed til din kropstype  

Kathrine Berling som er sexolog, snakker om sexualitet efter 40

Thorbjörg som er livsstilsekspert, snakker om hormoner og overgangsalder

Nye videoer hver dag i 28 dage! 

Hver dag, vil du få videoer og indhold fra mig.  

Vi skal snakke i dybden om hår, kropstyper, styling, sko, shapewear - you name it.  

Din investering i at få evig adgang til alt det her er …

Kun kr. 1.500,-

Betal 1.500,- på én gang eller betal i 2 rater: 800,- i dag og 800,- den 15.02

 Kurset er lukket for tilmelding.

Du vil få adgang til en lukket Facebookgruppe, med de andre deltagere, hvor I har mulighed for at dele Jeres oplevelser. Det er HELT frivilligt, men TRO MIG - den her gruppe gider du godt være en del af. 

Din underviser er Christina Wedel

Christina Wedel har arbejdet med styling for tv-programmer, magasiner og privatpersoner de seneste 25 år.  

Hun er værdsat som en ligefrem, engageret, rødhåret tour de force med en enestående fornemmelse for både moden, og hvordan den klæder os bedst, og for menneskers ikke altid ukomplicerede forhold til tøj.  

Christina Wedel har fungeret som stylist på en lang række reklamefilm og -printkampagner og har mange års erfaring med komplet styling af kataloger og modeshows.  

Hun bliver også brugt på Go´Morgen Danmark ind imellem.  

En unik evne til at kommunikere modens mange muligheder, så alle bliver inspireret, har gjort Christina Wedel til en efterspurgt foredragsholder og hun elsker at få kvinder til at føle sig lækre og tilpas på en underholdende måde, som alle kan forstå.  

Christina Wedel arbejder desuden, og med stor fornøjelse, som personlig shopper for en voksende gruppe privatpersoner, kendte som ukendte.