Christina Wedel // 07. april 2019 // 2 kommentarer

SKO TIL FORÅRET!

Hej smukke,

SÅ er foråret virkelig over os, og derfor har jeg lavet en video om sko til foråret. Hold op hvor er det dejligt med varme dage og lyse aftener. Jeg er så heldig at have en altan, og jeg er lykkelig for at jeg endelig kan sidde ude på den og få sol i ansigtet. Nu hvor det bliver varmere, er det tid til at pakke vores varme støvler væk, og finde vores lækre sandaler og forårs sko frem. Jeg har været inde forbi en af mine yndlings skobutkikker Gardenia, hvor jeg viser dig mine bud på smukke sko.

 

“Sko til foråret”, hvilke passer til min kropstype?

I videoen snakker jeg lidt om hvilke sko der passer til hvilke af mine 6 kropstyper. Hvis du stadig er i tvivl, kan jeg lave denne meget simple regel til dig. Jo mere volumen du har på kroppen, jo mere volumen skal dine sko også have. Hvis du er slank og har mindre volumen, kan du også bære mere spinkle sko. Betyder det så at hvis man har volumen på kroppen, at man ikke kan gå med små sandaler? NEJ. Det er bare vigtigt at der er farver, spænder eller andet der giver dine sandaler volumen. Det kan f.eks. også være en mere chunky hæl.

Er du stadig i tvivl om hvilken kropstype du har? Så tag mit gratis kropstype kursus lige her! 

Min yndlings skobutik!

Gardenia har virkelig nogle lækre sko. De er ikke super dyre, men de er af sindsygt god kvalitet og de er SÅ rare at gå med. De har en butik på Frederiksberg, og ellers kan du finde deres sko i deres webshop.

Se også: min guide til farvede sko og strømper! 

Hvis du kender nogle skønne skomærker jeg skal kende til, så skriv det til mig i kommentaren nedenfor. Eller send mig en besked på min Facebook eller Instagram.

Kys!

 

2 kommentarer til indlægget


  • Hej Christina – hvor er din trenchcoat fra ? og tak for en lækker skoguide. Købte nogle sko sidste år som du anbefalede og har sjældent været så glad for et par sko

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *