Christina Wedel // 10. juni 2019 // Ingen kommentarer

SOMMERLINKSGUIDE 2019!

cover links

Hej smukke! Velkommen til dette års sommerlinksguide 2019! Som jeg har gjort før, har jeg igen i år støvsuget internettet for lækkert tøj til alle kropstyperne. OG JA, jeg har delt det efter hver kropstype, så du kun behøver trykker på din kroptypes links. Husk dog at du sagtens kan lade dig inspirere af nogen af de andre kropstyper!

Ved du stadig ikke hvilken kropstype du er? Så tag den gratis kropstype test LIGE HER. 

Jeg har fundet alt fra kjoler til bukser til shorts til nederdele. YOU NAME IT. Alt det du har brug for, for at føle dig TOP lækker her til sommer!

Tryk her hvis du er klar til at få din linksguide! 

Jeg har valgt at gøre det super billigt, fordi jeg gerne ville gøre det muligt for alle at få fingrene i disse links. 299 kr. er ikke meget, i forhold til de fejlkøb du undgår at lave. Jeg har nemlig kun valgt mærker og butikker jeg VED har styr på kvaliteten og som sidder skide godt.

Jeg har personligt kigget på hvert stykke tøj og vurderet om den gør noget godt for din kropstype, så det er nærmest som at have mig med ude og shoppe. Selvom jeg foretrækker at købe ting i butikkerne, fordi man kan prøve det på erkender jeg at det nogengange er nemmere at shoppe online. Flere af de links jeg har lavet er til butikker hvor du kan prøve tøjet på, hvis du ligesom mig foretrækker det. Ellers kan det være smart at bestille tøjet hjem i et par størrelser, og derefter returnere det du ikke skal bruge. Husk at tjekke den enkelte butiks returneringspolitik.

Få din linksguide lige her!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *