Christina Wedel // 31. december 2009 // 2 kommentarer

Et sidste billede på denne sidste dag i år 2009 !

mime

Dette er det smukkeste jeg har bedrevet i 2009 sammen med fotograf Line Thit. Vi har haft så mange smukke mennesker i mellem vores hænder, og nydt dem alle. Men Anne-Sophie som er Julia Lahme søster var noget ekstra fint. Hun skulle blot lave smukke billeder til sig selv (og Helmer).

Det var tydeligt at mærke hvor mange grænser hun overskred den dag, men det gjorde hun flot, og resultatet…ja det ser du her.

Det er det jeg elsker ved mit job. At få så fint et menneske og vise hende(og Helmer) en side som er så anderledes . Jeg så hende straks som en fransk skuespillerinde, og det er det look jeg er gået efter.

Jeg har selv her i slutningen af året fået lavet “private billeder” det har været en fantastisk gave til mig selv. Også meget grænseoverskridende. Men jeg fortryder intet. Måske jeg viser dem her en dag…….

Morale: Prøv en gang i dit liv at lave smukke billeder med dig selv. Det er en stor og dejlig oplevelse. Og så kan du tage det frem og kigge på det. Husk at alle vores bedste, olde og tipoldemødres billeder er noget vi elsker at kigge på. Det afspejler et øjeblik i et andet menneskes liv, som er sjællendt og smukt. Alle billeder på mine vægge er af disse kvinder og så mine børn.

Og nu skal jeg så have et op af mig selv når de er klar, bare et lille et……

Tak til alle som har skrevet og heppet og fulgt min bog og min rejse.

Godt nytår smukke og vi ses i det nye !!

2 kommentarer til indlægget


 • Ja, vi vil så gerne se billeder – helt sikkert meget gerne dem du har fået lavet sidst på året…..Mums.
  Nå, men det jeg kom for her på bloggen var for at skrive mig op til det GRATIS – ja det er sandt, gratis – make-upkursus du vil holde når du har samlet kvinder nok….
  Kan du ikke skrive et indlæg omkring det, så er det så meget lettere at linke til.

  Glæder mig til at se mere til dig smukke i det nye år.

  Hilsen Heksen

 • Hej… MariaKaisa skriver på facebook at du afholder make-up kursus.. Det kunne jeg godt tænke mig at deltage i…

  Mvh Heidi

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt