Hørsholm – str. 36-44

SÅ SKER DET PIGER!

Jeg har hentet min tøjkollektion hjem til mig selv, og simpelthen indrettet min kæmpe stue til showroom, og du er inviteret.

Den 19. marts kl. 19.00 – 22.00

Når du kommer til et af mine events, holder jeg en lille præsentation af de ca. 15 stykker tøj, vi har lavet indtil nu.  Jeg prøver dem på sammen med 2 skønne piger i andre størrelser, så du kan se at når jeg siger mit tøj klæder alle, så er der sandt..

Derefter kan du prøve de hele på, for det hænger der, i mit show room, i alle størrelser og der er spejle, vin, snacks og højt humør.

Vi hjælper dig med at bestille online på vores hemmelige webshop. Du betaler på dagen og venter ca. 4 uger på at det bliver lavet og herefter sendt hjem til dig. Vi betaler porto og du får 15 % rabat til eventet.

På denne måde sikrer jeg mig, at du køber noget du har prøvet, elsker og får brugt.

Samtidig med det, sørger jeg for at jeg IKKE bidrager til overforbrug, fejllager og udsalg, for jeg brænder aldrig inde med varer, du ikke har valgt.

Rungstedvej 38, 2 sal
Hørsholm (oppe i tårnet – helt oppe af trappen).

Der er parkering overfor ved den store hvide villa eller på sidegaderne omkring min adresse. Lad venligst være at parkere i min gård, min nabo bliver sur.

Tilmeld dig her

Date

mar 19 2020

Time

19:00 - 22:00

Pris

0,-

Se mere

Read More

Location

Hørsholm
Category
Tilmeld dig
Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt