Den ultrakorte version:

Har du tit stået og gloet ind i dit propfyldte garderobeskab og overvejet at blive hjemme, fordi du intet har at tage på?

Eller har du mand/kæreste som igen og igen har gloet med store glugger på dig, når du udånder i rygfald på din seng (eller falder sammen på gulvet) og piver, ”jeg HAAAAAAR simpelthen ikke noget at tage på!”?

I dette online-kursus får jeg det til at holde op. På godt 3 timer lærer du præcis, hvad der klæder dig – hvordan du finder ud af det, og hvordan du undgår fejlkøb i al fremtid

Ja tak, send mig videre til kurset!Normalpris: 1.299,-. Du sparer 600,-
Kampagnepris på 699,-

Den uddybende version:

Det her kursus er til dig som

 • ALTID mangler noget at tage på
 • Ofte køber det samme, eller ingenting, når du (nærmest ved tvang) går i en butik og finde noget til dig selv
 • Eller omvendt: Du shopper og shopper, i øst og vest, og bruger 10 % af det, når det er kommet op af posen og ind i skabet (tit med mærker på endnu, fordi du tror du får det byttet. Yeah right!)
 • Tit sidder og river og flår i din kjole, din top, dine strømper eller lignende, når du har gjort dig ”pæn”, fordi det hele føles forkert
 • Meget, meget sjældent kigger dig selv i spejlet og tænker ”Damn, det der, det er sgu godt, af sted med mig” (men nok mere a la ”argh f’**k det, jeg skrider, jeg er også ligeglad”
 • Er en str. Xl og efterhånden bare er glad, når du er ”dækket til”. Som har opgivet at være både large og lækker. Og som er ked af store, uformelige telte i brændbart materiale
 • Er (langt) under en str. 38 og træt af, at ingen synes, du har et problem for ”du kan jo passe aaaaalt”, selvom du hver morgen står og glor ulykkeligt ind i dit tøjskab og ikke aner, hvad du skal gøre for ikke at føle dig (for) ranglet eller knoglet
 • Aldrig nogensinde har fattet, hvad det med tøj og shopping handler om, fordi du simpelthen ikke interesserer dig for det, og mest ser tøj som det, der forhindrer dig i at cykle/køre på arbejde nøgen. (Yes baby, du er SLET ikke alene derude)

Hvis du nikker genkendende til bare én af ovenstående, så kender du måske også det her:

Du kigger i blade … Du taler med dine veninder … Du tager hende du kender, som har den bedste og dyreste stil, med ud at shoppe … Blot for at konstatere at:


 • Du ligner ikke ret meget de damer (øh, piger) der er i bladene
 • Dine veninder er så skide søde og synes du er ”SÅ lækker” i alt muligt, du hader at have på og giver op. Igen.
 • Hende den stilfulde dame med dyre vaner fandt helt sikkert nogle flotte ting … men du lærte intet. Som i INTET. Så nu har du noget nyt (ret dyrt) tøj i en pose du ikke aner hvad du skal stille op med, som du så kan se om du får plads til inde i dit (allerede) proppede skab

Og så står du pludselig dér og føler dig sat tilbage til dengang i skolen, hvor de ”flotte” piger pustede tyggegummibobler, og du i stedet rensede knallertkæde med lækre (på den der Gummitarzanagtige måde) Thomas.

Eller dengang din mor ydmygede dig (foran pæne Helle fra klassen). Eller da du ikke syntes, du ”skulle udstille dig selv”. Du tænker, at du er uduelig til det med tøj og shopping, og du vil helst ligge og sparke i gulvet.

Gerne mens du spiser sukker.
Eller hvede.
Eller begge dele.
Fed overbevisning, baby. NOT!

Ja tak, det vil jeg også lære!

Nu står du i dilemmaet:

Skal du give op? eller … Skal du bare købe noget mere tøj i den anden ende af gågaden og konkludere, at det var butikkerne i den ene ende der var noget galt med? (Av …)

Hvis du kender det, så har jeg 2 nyheder til dig. En dårlig og en god.

Først den dårlige nyhed:

Du gør det forkerte! Og endnu værre: Det bliver ikke anderledes før du holder op med at tro, at ’det er tøjet der er blevet dårligere i kvalitet og pasform’ – eller at det er den 22-årige bag kassen, som peger og siger: ”Alt hvad vi har af bukser hænger derovre”, mens hendes dovne hånd egentlig peger ned i jorden (selvom det altså KAN være op ad bakke, den skal du have) – eller, last but not least, at du er den eneste kvinde på jorden, som simpelthen har en kromosomfejl, et T (for taber) i blandt X og Y, som til evig tid forhindrer dig i at knække den kendte shoppekode.

Jeg beklager på forhånd. For her er sandheden:

Du kan ikke give andre skylden. Heller ikke din virkelig ustylede opvækst. Du må gribe i egen barm (har du for øvrigt nogensinde prøvet at få taget mål til den korrekte størrelse på din BH? Man får mindre omkreds og større skåle. Helt uden kniv … Nå, sorry , der blev jeg lige revet med). Det var dét med, hvis skyld det er. Det er i hvert tilfælde ikke min. Skyld, that is.

Så den gode nyhed:

Der findes en løsning! Du kan lære det, smukke!

(Jo, metoderne og principperne er mere enkle, end du lige nu tror – derfor tør jeg også love dig, at du kan lære det på ganske kort tid).

På dette kursus (jeg får lyst til at kalde det et retreat eller et spaophold, for du kommer smukkere og gladere og seriøst detoxet ud i den anden ende) lærer jeg dig at klæde dig på.

Så det klæder dig. Og du kan li’ det. Og så bare lige, som bonus, have lært hvordan. Fra i dag og i al evighed. Amen!

Ja tak, det vil jeg også lære!
Normalpris: 1.299,-. Du sparer 600,-
Kampagnepris på 699,-

I dette onlinekursus viser jeg dig
på min k(ærlige) måde:

 • Hvad du har gjort forkert indtil nu (nej, det kan ikke siges blidere)
 • Hvordan du får øje på fejlene selv og eliminerer sandsynligheden for en gentagelse (altså af fejlen) og derved undgår flere fejlkøb
 • Hvad du skal gøre i stedet for det, du gør lige nu
 • Hvordan du skal gøre det
 • … Og hvorfor du skal det

På kurset lærer du:

 • Hvordan du forholder dig til din kropstype
 • Hvordan du finder din tøjtype (de har sjove og cute navne du vil føle dig hjemme i)
 • Hvordan du fornyr og udvikler din tøjtype
 • Hvor mange hemmelige sæt der gemmer sig i din garderobe. Du bliver vejledt igennem en sjov og virkelig øjenåbnende garderoberenovation
 • Hvordan du gør dig klar til at shoppe nye sager og rent faktisk kommer hjem med noget, du ikke kan vente med at få på.
 • Hvordan du ALDRIG MERE KØBER NOGET, DU IKKE FÅR BRUGT!

Frygt ikke, at der på dette kursus er tale om fjollet mode som koboltblå knæbukser eller ”cropped tops” (hvis du ikke ved hvad det er, skal du blive hængende, for så er du (endnu mere) lige den jeg har lavet kurset til)

Du lærer også:

 • Hvordan du kommer godt i gang med at fixe din garderobe. (Bare rolig, jeg guider dig igennem). Der skal ryddes op og, endnu vigtigere ud, i tøjbunkerne, for at du kan lære den fabelagtige og med garanti livsændrende hemmelighed bag en velfungerende garderobe.
 • Hvordan du egentlig har forholdt dig dit tøj og indkøbet af det. Du vil opdage et mønster, der pludselig åbner sig for dig, så du pludselig kan se, hvad du er tilpas i. Og måske endnu vigtigere, hvad du ikke er tilpas i, men som får lov at fylde på hylderne og i dit hoved. Helt uden at opfylde dine behov.
 • Tricket til det geniale ”Hvemviljegværeidag”-opslagsværk, som du kommer til at slide op (og derfor skal det lamineres)
 • Hvorfor du kan nøjes med færre (antal) og lækrere (kvalitet) sager i skabet, så det er overskueligt, alsidigt og spændende
 • Hvordan du kan kombinere din nu toptunede garderobe, så du atid føler, at du har 3 nye sæt tøj at vælge mellem hver morgen
Ja tak, det vil jeg også lære!

Sådan foregår onlinekurset:

I samme øjeblik du har betalt for onlinekurset med dit kreditkort, modtager du en mail med dit personlige log-in til kurset, og så kan du gå i gang med det samme.

Alt du skal bruge er en computer/tablet/telefon og en Internetforbindelse (bare rolig; du kan downloade kurset, så du senere kan høre og se det igen, f.eks. mens du render rundt i en badeby og bliver grebet af stemningen og pludselig får lyst til at købe den der fine sarong i 1.000 farver, fordi det bare er toplækkert lige dér, men som du allerede tænker “WTF” over at have købt, når du sidder i flyet hjem).

Kurset består af videoer, lydfiler og links, hvor jeg, Christina Wedel, pædagogisk, sikkert og i øvrigt meget underholdende (hvis jeg selv skal sige det) guider dig trin for trin igennem samtlige moduler, og i slutningen giver jeg dig masser af inspirationslinks inde fra Companys butikker.

Du kan trykke pause, du kan spole frem og tilbage – og du kan gense hele kurset alle de gange, du har lyst til og brug for.

Er det svært? Nej! Hvis du kan koge et æg eller snøre dine sko, så er du allerede overkvalificeret.

JA TAK, send mig videre til kurset

Det får du på kurset:

Modul 1:

De 4 tøjtyper – sådan finder du lige præcis din type. (og svaret på, hvorfor du skal kende den)

Modul 2:

Forstå de 7 kropstyper. Og hør (højst sandsynlig for første gang) hvordan du skal tænke om dig selv og din krop resten af dit liv. Forklaret på en måde, som for evigt vil forandre dit syn på dig selv.

Modul 3:

Bliv blown away! Forstå, hvorfor du skal kunne spejle dig selv fra top til tå. Lær hvordan du rydder op og sortere alt dit tøj. Og forbered dig på en kaskade af a-ha oplevelser og sjove indsigter i, hvorfor nogle ting virker og andre ikke gør.

Modul 4:

Mød din fremtidige kropstype, og gør den stanglækker. Vi går i dybden med forskellen på de forskellige kropstyper og hvad du skal vide nu og i al fremtid om, hvad der klæder netop din type. Det er hér, du for alvor kan begynde at spare penge.

Modul 5:

Det er hér du får overblik over, hvad der egentlig skal blive i din garderobe. - Og hvad der skal ud. Du lærer også at forstå forskellen på, om noget tøj bare ser godt ud eller om det både ser godt ud og du også har det godt i det. Du vil blive så lettet!

Modul 6:

Så er det nu, lamineringsmaskinen skal frem. Måske. Det er i al fald nu du skal ringe til nogen. For du får brug for hjælp til at lave alle de nye kombinationer. Det er nemlig lige her, du finder frem til de (mindst) 3 sæt tøj, du vil elske at stå op til hver morgen.

Modul 7:

OK, så har du lært alt om, hvad du er, hvem du er, hvad du kan lide og hvordan det skal fungere. I dette modul ser vi på, hvordan du kan upgrade det, du allerede har. Og videreudvikle din stil. Jeg udfordrer dig på det du kan lide, så du opdager, hvad der også passer dig. Og det kan du kun lære, fordi du ikke længere har rod i dit skab og derfor har plads til fornyelse.

Afslutning:

Wedel-metoden! Nu (eller lidt senere) skal du ud at shoppe til dig selv. På en måde hverken du eller dit kreditkort har prøvet før. Christina har lavet lange lister af links til varer på Companys hjemmeside med tøj der passer præcis til din nyfundne stil

Enjoy og velkommen til ”Lær hvad der klæ’r dig”

OK, stil mig om til dét kursus
Normalpris: 1.299,-. Du sparer 600,-
Kampagnepris på 699,-