Christina Wedel // 30. oktober 2009 // 21 kommentarer

Sååååådan ! Bogen er på hylderne.

Hold nu op en dag igår !.Jeg blev fejret på alle leder og kanter. Jeg var i Go morgen Danmark(faktisk pisse nervøs de første 2 min) du kan se det her http://go.tv2.dk/video.php/id-26086207.html

Det føltes lidt sjovt at skulle sige højt “jeg har skrevet en bog” da jeg i den grad ALTID har sagt til alle der ville lytte at jeg kun kan tale og ikke skrive. Det er jeg så holdt op med at sige NU !

At have tabt nu 11 kg se www.annebech.com gjorde heller ikke oplevelsen dårligere skal jeg hilse og sige. Jeg har set mig selv mange gange på TV, men denne gang STIRREDE jeg. For det KLÆDER MIG .

Hurra og tusinde tak for alle jeres dejlige kommentarer

Du kan købe den her : http://www.g.dk/bog/hvad-klaeder-mig-christina-wedel_9788763811217

Hav en dejlig dag.

PS ! Jeg laver nogle  små “giveaways” i løbet af weekenden hvis du kommer med nogle gode spørgsmål og kommentarer her på bloggen

21 kommentarer til indlægget


 • Skøn bog! Fik købt din bog igår som jeg nød om aftenen sammen med en god latte. Efter et par timers intens læsning måtte jeg straks lave et lille spa ophold og få fixet benene, og gjort mig lidt ekstra lækker for mig selv og for min mand. Et kærligt skub bagi – tak for det. Idag er jeg på arbejde med høje hæle, tørklæde og lidt ekstra accessories. Et stort tillykke med den og nyd weekenden!

 • Hej Christina
  Tillykke med bogen – må fluks eje den …
  Du så hamrende, fucking fantastisk ud på Go morgen TV … det er SÅ flot, du er blevet “lettere” …. blev STRAKS inspireret …. 😉

  Kh
  Sussie

 • Stort tillykke med udgivelsen!

  Da jeg læste 1. kapitel i går fik jeg helt klart følelsen af at her var en bog som jeg bare MÅ eje 🙂

  Glæder mig til at læse resten.

 • Flot indslag i Gomorgen DK !! du er en stor inspirationskilde, glæder mig til at blive “klædt på” med bogen, som jeg vil ønske mig i julegave <3
  Bedste hilsner

 • Hej Christina,

  Tillykke med udgivelsen, jeg glæder mig vildt meget til at læse din bog!

  Og jeg synes bestemt også der mangler et billede at det nye sexede jeg på bloggen, men du ser jo fantastisk ud i forvejen din skønne kvinde 🙂

  Jeg har skrevet et lille blogindlæg om din bog, men det er egentlig bare et fan-stalker-indlæg, du kan tjekke det ud her http://modalleodds.blogspot.com/2009/10/stil-luderen.html, for jeg synes jo i virkligheden bare du er mega sej!

  Jeg håber at det er mig der holder relaseparty på en bog om et år. Jeg synes det er mega svært at forene mig med tanken om at jeg kan skrive en bog… det skal jeg lige arbejde lidt mere på,

  Endnu engang tillykke, jeg glæder mig til at få fingre i bogen,

  stort knus

  Anne

 • Åhhh altså! Kapitlet jeg låste igår og du i Go’morgen DK fik mig til at turde at gå ned og købe den så rå oversize kjole jeg har set hænge i twist&tango vinduet, YES! den rammer nu min fine gravid mave ind ;)) (uden at se tyk ud)
  Tak for hjælpen Christina! Ps. du ser da bare for lækker ud! -og bare det var mig der havde din super-træner, hun er lige så lækker!

 • Uhhhhh, sådan en bog kunne jeg vidst godt trænge til at læse, har oven i købet lige “gået af” med 15 kg. Forestiller mig at du er Danmarks svar på en slags Trinny og Susanna?

  Knus L

 • Hej Christina
  Tillykke med din nye bog.
  Jeg tænkte om der er et kapitel i din bog om accessories, jeg synes det er så fint med tørklæder, bælter, kæder osv, jeg kan bare ikke finde ud af at bruge det…og sådan en mor krop som min, kunne vist godt trænge til lidt tilbehør 🙂

 • Hej Christina..
  Altid sjovt at se nogen i fjernsynet man syntes man “kender” hvis du forstår 🙂
  Hvor er du sej at du har tabt så mange kilo, hvordan har du gjort det??
  Jeg må da heller få fat i din bog, da det første kapitel fanger mig rigtig meget, fik mig lige til at stoppe op og tænke lidt på hvordan man taler og tænker om sig selv..
  Kh Tina

 • Hej hej,

  Også tillykke herfra 🙂 Havde forudbestilt bogen, så den er blevet læst (første, men ikke sidste gang!).
  Jeg får også lyst til at KOMME I GANG med at rydde op i garderoben, smide ud, købe ind osv osv.
  Men… jeg er blevet mor for syv måneder siden, og selv om det går den rette vej med at tabe mig og få strammet op, har jeg det ikke specielt godt med mig selv og min krop.
  Med to dejlige unger er jeg ret sikker på at jeg ikke skal have flere børn hvilket er en gevaldig motivation for at komme til at se smækker ud igen, men jeg klatshopper og har bare sådan lyst til at være lækker NU. Er det ikke for tidligt at gå i gang med at rydde endeligt op i klædeskabet? Jeg ved jo at jeg kommer til at se anderledes (= mindre) ud, og at jeg dermed nok ville kunne passe noget af mit gamle, lækre tøj igen. Samtidig har jeg brug for opmuntringen, og selvom en tur til frisøren hjælper, føler jeg mig stadig slasket på den ufede måde.

  Jeg er begyndt at klippe i gamle blade og lave en collage for derigennem at finde ud af hvad der egentlig er min stil, hvilket er sjovt, afklarende og motiverende, men jeg tænker stadig ‘Arj… striber på tværs – tro mig min pige din ladeport er stor nok som den er!’ selvom jeg synes det er et fedt look. Skal jeg forsøge at ignorere stemmen i baghovedet eller skal billedet forvises fra collagen?

  Tak for den konstruktive spark i ladeporten!

  Regine

 • Tak for det. Jeg er bare så glad!

  Bor i Grønland, så her er udvalget af tøj ikke kæmpe stort for at sige det pænt. Men skal snart til DK på ferie for første gang i meget lang tid, så der har jeg tænkt mig at gå lidt shop-amok. Ved du om din bog skal forhandles her i Grønland, eller jeg skal skaffe den over nettet?

 • Hej Christina,

  Tillykke med forfatterskabet – hvor sejt…

  Gode råd til hvordan man kommer til at se lækker og mere tjekket ud søges 🙂 Har været på barsel og er nu efterfølgende ledig og søger helt vildt efter et nyt job. Desværre er jeg i konkurrence med rigtig mange lækre kvinder og habitklædte mænd om at få et nyt job.

  Så hvordan bliver man klar til at erobre en ny arbejdsgiver med hensyn til tøj og udstråling???

 • Hej Christina, wow tillykke med vægttabet, det er godt gået! Har lige set videoen og det ser hårdt men godt ud!

  Jeg har et spørgsmål, hvor er jakken fra som Michelle Hviid har på i Go Morgen Danmark? Begge modeller fik du stylet super lækkert. Kh. Sanne Fabiola

 • Altså, jeg synes helt sikkert at tirsdag også er weekend, at giveaway-eventen stadig gælder, og at jeg skal trøstes med en bog, for jeg har lige fået en uforudset regning på over 10.000, så jeg trænger til at lære, hvordan jeg kan bruge noget af det eksisterende i min garderobe, så jeg ikke behøver købe noget nyt! 🙂

 • P.S. Hvor er den kjole fra du har på i det nye Kiwi blad? (Sort kjole der går ud på skuldrene, med en sølv stykke stof ved taljen) Den klæder dig super godt!

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt