Christina Wedel // 21. oktober 2011 // 3 kommentarer

Spørgeweekend :-)

Jeg har fået et skønt spørgsmål, som jeg gerne svarer på. Har du også et, så smid det afsted her i weekenden.

Here we go:

Kære Christina!

Mange tak for et rigtig godt foredrag  på Skt. Petri hos Lotte Arndal. Jeg har haft din bog siden den udkom, men foredraget supplerede den bare supergodt.

Jeg er en meget stor pige med store bryster, brede hofter og en forholdsvis smal talje i forhold til det andet. Nu sagde du i går, at man altid skulle fremhæve sin talje, men efter jeg har taget en del på og har fået en meget større mave, så synes jeg bare, at maven bliver fremhævet, hvis jeg har noget på, der går ind i taljen. Jeg føler heller ikke, at jeg kan gå med brede bælter, som du anbefalede. Hvad gør man så? Jeg kan egentlig godt lide mine superfeminine kurver, men synes bare at maven skæmmer lidt. Kan man klæde sig ”omkring det” – hvis du forstår hvad jeg mener?

På forhånd mange tak og endnu engang tak for et inspirerende foredrag J

De bedste hilsener

Christine

Kære Christine

Tak for sød ros og et godt spørgsmål.

Store bryster kræver grundlæggnede at de bliver markeret lige under barmen for at vise noget talje. Som du selv siger kan det ikke gøres med bælter midt på maven hvis den fylder lidt meget. Men ryggen og taljen er oftest det smalleste sted på en storbarmet chica. Så kjoler med “impire” snit, altså et bærestykke, eller en beskæring som går på sværds lige under barmen fungerer rigtig godt.

Det er ikke en lang festkjole jeg mener. Den kan være en slå om kjole, en sort stram sag som har kryds over barmen eller dybt v, for så at blive skåret lige under barmen og ellers være stram og kurvet, vil være super. Kjoler og bluser med flæser eller for meget krave eller flip duer ikke til storbarmede damer 🙂

Lange kæder, gerne flere af gangen, forlænger også din overkrop og flytter fokus fra mavse og hofter.

Lange herre blazere med slanke linjer som står åben med kig ind til top eller kjole giver en ekstra dimenssion uden at du føler dig lukket til. Sørg altid for at jakker og blæsere et slanke og i mørke toner, som blå ,grå og sort.

Good Luck og god weekend i solen

Fraulein Wedel


3 kommentarer til indlægget


 • Hej Christina.

  Mange tak for svaret.

  Jeg har dog lige ét lille opfølgende spørgsmål: Det der med kæder… Jeg synes bare tit, at når jeg har længe kæder på, så falder de ind mellem brysterne og det får næsten bare dem til at se endnu større ud (jeg bruger en 36JJ engelsk størrelse, så de er vist store nok i forvejen ;-)).

 • Der lyder sim om du er udsmykket med nogle herlige bryster. Koncentrer dig om at holde ankler og håndled frie . Vis dine smukkeste og slankeste områder , tag en lækker makeup ( se evt mine dejlige kurser herinde) på og gå ud og strut med det hele

  Kram fru wedel

 • Mange tak for svaret! Jeg har haft kig på dine kurser et par gange, dagene har bare ikke lige passet, men på ét eller andet tidspunkt skal det jo nok lykkes 😉

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt