Christina Wedel // 22. juli 2014 // 7 kommentarer

Talkshow Tuesday – Gå på stranden selvom du er tyk!

Hej,

Jeg har været større og jeg har været mindre. Ligegyldig hvilken størrelse jeg har været, har jeg altid taget på stranden med mine unger og venner, og det synes jeg også du skal. Det er så stor en del af den danske sommer, og det er synd du skal gå glip af det fordi du ikke føler dig tilpas i din krop. Jeg ved godt det ikke er så sort og hvidt bare at tabe sig, men hvis du er så ulykkelig over din krop at du ikke engang kan tage på stranden og nyde det, så skal du gøre noget ved det. Folk er pisse ligeglad med din krop på stranden, og ligegyldig hvordan du ser ud skal du være stolt af den krop du har, og vise den frem.

Skriv i kommentaren nedenfor hvis du vil have en badetøjs guide, så du kan se lækker ud på stranden med det du har!

Kys
Christina Wedel

7 kommentarer til indlægget


 • Synes du modsiger dig selv – først siger du at ingen lægger mærke til vores deller og i øvrigt skal vi være ligeglade – og i næste åndedrag fortæller du hvordan du i en bevægele tager kjolen af og lægger dig ned, samtidig med at du har lavet en lille fordybning i sandet, så dellerne synes mindre/man ikke lægger mærke til dem.

  Jeg er helt med på, at det er i orden at være forfængelig og at man skal få det bedste ud af det man har. Men det var bare ikke det du startede med at advokere for, så du for skudt dig selv lidt i foden. Det synes jeg er rigtig ærgerligt for der er at for meget fokus på vores kroppe i disse tider på den negative måde og hvis ikke voksne selvsikre kvinder kan stå ved hvordan de ser ud, er det meget at forlange af vores unge usikre teenagere.

 • Kære Helene.
  Det kan du vel have ret i, men jeg ved af erfaring at rigtig mange bare giver op og slet ikke kommer ud. Så det er mine egne tricks til at komme ud, på mere eller mindre selvtillidsfulde dage. Jeg prøver skam ikke at bilde nogle ind jeg ikke har dage hvor jeg ikke er glad for hvert et hjørne af min krop.
  Og det kender de fleste vist. Men generelt har jeg bare lyst til at vi alle giver det et positivt fokus. Ligegyldig om vi alle synes der er for meget fokus på netop det med kroppen er det stadig tilfældet .
  Knus og tak for input

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt