Christina Wedel // 18. august 2011 // 5 kommentarer

Visitkort og følelser

Det var modemesse og der var gang i butikken. Pludselig går det op for mig at mine fine visitkort fra DÁngleterre ikke kan bruges da det skønne hotel har lukket ned for seriøs om bygning efter at familien Remmen har købt sin dyrebare baby tilbage….til min STORE begejstring :-). Hvis du vil have en bid af hotellets ånd , holder de en kæmpe auktion HER

Nå men tilbage til visitkort. Jeg havde 5 min og 4 linjer til at beskrive hvad jeg ville have. Jeg startede med at sige sort/hvid, indtil min datter sagde jeg SGU altid er så sort/hvid.

Så foreslog jeg Sabine fra det ubercool grafiske slaraffen kontor: SISTERBRANDT noget med melon rød. Den blev for pink og så sagde jeg noget som passer til mit hår……….ja har man hørt noget så skørt. Men hun fangede den og sendte  mig følgende moodboard (inspiration). Er det ikke skønt. Lige noget for sådan en krea udefinerbar altid i sidsteøjebliks madamme som mig. Billeder ja tak det taler lige til mine følelser

Og hvorfor så mit hår ? ja men mit hår er vigtigt og noget jeg elsker og får meget ros og kommentarer på. Mine følelser taler gennem mit hår. God dag-godt hår/Dårlig dag….stadig godt hår. Hahahah der fik jeg dig.

Apropos hår så har jeg lovet at lave en hår guide herinde!

Mange spørger hvordan jeg får mine krøller til at se ud som de gør. Det er en længere afhandling men jeg er igang med den.

Jeg kan fortælle dig som start det tager mig 45 min at vaske hår…….. så ved du lidt:-)

Og her ser du resultatet (Altså visitkortet som gør mig meget lykkelig) :

5 kommentarer til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt