Christina Wedel // 09. marts 2024 // Ingen kommentarer

Samtaleshow med Christina Wedel, Gun-Britt Zeller & Julia Lahme

Moden, Mennesket & Meningen

Samtaleshow om det forrygende ved at være en voksen kvinde.

Hvorfor skal vi blive ved med at interessere os for os selv? Hvad er forskellen på at være menneske og kvinde (og er der én)? Hvad betyder andre kvinder for din succes og hvad er meningen med det hele når man både kan se frem og tilbage.

Mød 3 kvinder, som alle har meninger, mod og mode tilfælles. De er i hver deres bedste alder, de elsker deres hår, og de har alle kun 24 timer i døgnet.

Et foredrag om tidens tand, tendenser, hedeture, succes og langt hår. For kan/må man overhovedet have langt hår, være fræk, succesfuld og nysgerrig, og samtidig formå være et godt menneske, når man er godt og vel over 40 år, over 50 og over 70?

Tre kvinder, en frisør, en stylist og en trendforsker stiller de STORE spørgsmål om at være kvinde i 2024. Om vi er forkerte, for gamle eller for optagede af os selv, eller vi bare glemmer at rose os selv. Om kvindelighed sidder i håret, i hjernen eller vores opdragelse, og om hvordan vi (måske) kan nå at lære de næste generationer at de er helt perfekte som de er, også uden filter.

Mød Christina: Christina Wedel er anerkendt stylist, forfatter, foredragsholder og mangeårig modeog stilekspert. Christina arbejder som konsulent indenfor mode, salg, design og retail, driver Club Wedel og er forfatter bag to bøger om stil, kvindeliv og om hvordan moden kan bruges til at understrege præcis hvem man er. Christina mener at nøglen til lykken er altid (!) at gøre sig umage.

Mød Julia: Julia Lahme er cand. mag. i Europæisk Etnologi, tidligere Chefredaktør for Cosmopolitan, forfatter til 10 bøger herunder et modehistorisk værk, der afsøger forbindelserne mellem kvindeliv og mode. Julia er livsstilsekspert, trendforsker og CEO i kommunikationsbureauet Lahme, og mener som glimmer-entusiast at det er sjovest at være voksen.

Mød Gun-Britt: Gun-Britt Zeller er en af Danmarks absolut førende frisører og hårfashionistaer og en hyppigt anvendt ekspert inden for både hårmode og stil. Hun er indehaver af Gun-Britt Coiffure samt produktvirksomheden GB Products og partner i træningscenteret Powerhouse CPH. Udover arbejdet i salonen, underviser Gun-Britt andre frisører, afholder shows for frisørbranchens førende producenter, deltager i internationale modeshows og arbejder med nogle af de største navne i branchen. Gun-Britt siger: ”Dét at ville gøre kvinder smukke har ligget i mig, lige siden jeg var barn, og den dag i dag kan jeg næsten ikke kigge på nogen uden at forestille mig, hvordan deres hår kunne komme til at se ud.”

Det skal du glæde dig til:

En indsigtsfuld og sjov aften i forrygende selskab. Til at lære, grine og se indad – og til at blive inspireret til at det hele godt må fylde lidt mere, larme lidt mere og være lidt sjovere.

Vi besøger:

Vejle den 1. oktober 24

Helsingør den 7. oktober 24

Svendborg den 8. oktober 24

Aalborg den 9. oktober 24

Køb din billet her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt