Christina Wedel // 03. juli 2019 // 1 kommentar

1:1 ONLINE GARDEROBEFIX!

online garderobefix

Hej smukke!

Jeg har  jo lavet personlig shopping i mange år, og er kommet i flere hundrede folks garderober. Jeg ved at der sidder mange af jer kvinder derude der ikke har haft besøg af mig endnu, fordi I enten ikke har haft tid eller penge til det – og derfor har jeg skabt 1:1 online garderobefix! Nu kan du få besøg af mig i din garderobe – bare online. Og ja, vi skal stadig rydde op i din garderobe selvom det er en online styling session… Så hvis det er derfor du har frygtet at få mig på besøg, kan du ikke løbe fra den 😉

Det her får du i 1:1 online Garderobefix: 

 • Første gang vi mødes online: 1 times indledende online session, hvor jeg går i dybden med hvordan din garderobe hænger sammen (eller ikke hænger sammen).
 • Vi snakker om hvad du kan lide, hvad du har svært ved og hvad du gerne vil have mere af. Hvis du ikke allerede kender din kropstype, fortæller jeg dig den, samt hvilken stiltype du tilhører. På den måde bliver det meget nemmere for dig at gå i gang med at fixe din garderobe.
 • Jeg giver dig også arbejdsopgaver til næste gang vi mødes online.
 • Anden gang vi mødes online: 1.5 times styling og garderobe gennemgang. Her laver vi sæt ud fra nogle brugbare guidelines og du får shoppetips. Dette vil gøre at du aldrig mere vil lave fejlkøb.

Det foregår sådan her:

 • Vi bruger et online system som du bliver inviteret til at komme ind i. Her mødes vi, bare du og jeg på din computer, hvor du kan se mig og jeg kan se dig. Det er ikke besværligt, og du behøver IKKE være god til at bruge en computer. Jeg skal nok hjælpe dig.

  Første gang vi mødes online, er RENT samtale. Du skal ikke forberede noget. Du behøver hverken være flot, smart, trendy eller have styr på noget. Jeg tager dig lige som du er 🙂

Normalt koster det mellem 5 og 7.000 kr. at få mig på besøg.

Du kan få 1:1 online Garderobefix for 3000 kr.

Tryk her for at bestille en 1:1 garderobe session!

Og hey: 

Det her er til dig der har drømt om at få en personlig stylist hjem i din garderobe. Du skal vide at jeg er kærlig men ærlig, og at jeg fortæller dig hvis jeg synes dine hullede gamle yndlingsjeans eller din slatne cardigans skal UD.

Efter disse sessioner vil du have mere overblik over hvad du har i din garderobe, og vide præcis hvad der virker til din kropstype og din personlighed.

Ja, jeg skrev personlighed!

Det handler nemlig ikke kun om hvordan du ser ud, men også hvordan du har det og hvilke behov og ønsker du har.

Dét er jeg EKSPERT i.

Jeg glæder mig til at høre fra dig <3

 

1 kommentar til indlægget


 • Hej. Jeg vil gerne bestille on line fix. Men hvordan gør jeg? Vi talte i sommer om at du skulle komme til brx men det er nok nemmere online.
  Vil du fortælle hvordan jeg bestiller, betaler og hvornår vi kan gøre det.
  Jeg glæder mig.
  Godt nytår.
  Hilsen trine Lamm

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt