Shopping

Hvad siger folk, som har shoppet med Christina?

NU VED JEG, HVAD JEG KAN TAGE PÅ HVER MORGEN

“Jeg havde, helt ærligt, ikke de store forventninger, da jeg havde booket tid hos Christina. Men jeg blev lynhurtigt klogere! Christina lærte mig, hvilket tøj der bare ikke duer til mig. Og hun forklarede hvorfor, så jeg forstår det og kan bruge det, når jeg er ude at købe nyt tøj. Jeg fik sammensat et hav af flotte sæt og det bedste var, at vi løbende tog billeder af hvert sæt, som jeg nu har printet og lagt i en mappe. Hvis jeg mangler inspiration eller det skal gå lidt hurtigt, hiver jeg bare bogen frem og vælger et sæt fra mappen. Forskellen på før og efter min tid med Christina er, at jeg nu ved, hvad der fremhæver de ting jeg kan li’ ved min krop – og det gør altså, at jeg ser så meget bedre ud, når jeg holder mig til Christinas retningslinjer. Udover at have forbedret mit look, så har det også betydet, at jeg sparer penge, fordi jeg ikke laver fejlkøb, som bare kommer ind i skabet. Og jeg skal heller ikke købe tøj så ofte, da jeg har lært at vælge tøj der holder og som kan mikses på forskellig vis. Christina er så indlevende, meget kompetent og så professionel, at jeg ikke kan vente med at booke endnu en tid hos hende.”

-Lotte Arndal, Ejer af Arndal Spa & Fitness, www.arndalspa.dk

GRÆNSEOVERSKRIDENDE – PÅ EN SKØN MÅDE

”Du er ligesom blevet større”, sagde min mand, da jeg havde været ude at shoppe med Christina Wedel, og det var absolut ment som en ros. ”Hvad er der sket med dig – du ser jo fantastisk ud”, sagde en anden. Hvilket jeg valgte at tage som en kompliment. At shoppe med Christina Wedel er grænseoverskridende på den helt igennem skønne måde. Og resultatet? Du bliver en smukkere udgave af dig selv. Ikke ”en anden” men ”mere”. Det kræver selvovervindelse at se sine tilbagevendende nederlag i tøjbutikkerne i øjnene og ringe til nogen efter hjælp. Jeg ringede til Christina, fordi jeg var inderligt træt af at se forårssolen som en fjende, der kom og afslørede mit gamle sommertøj og mine blege ben. Da jeg havde ringet, blev jeg nervøs. Hvad nu hvis hun forsøgte at stoppe mig ned i alt muligt, som ikke passede til mig? Hvad nu, hvis hun ikke fattede en brik af, hvem jeg er? Hvad nu, hvis jeg bliver nødt til at lade, som om, jeg synes, det er fedt, så vi kan komme videre og jeg kan snige mig ned og bytte det hele i morgen?

Er det overhovedet i orden at bruge så mange penge på sin forfængelighed? Alle mine dårlige forventninger blev gjort til skamme. At shoppe med Christina er ikke bare en indkøbstur. Det er terapi, eller forvandling. I løbet af de syv timer vi var sammen, havde Christina ikke alene fornyet min garderobe, men forandret mit forhold til at tage tøj på – hvilket jo for de fleste kvinder står i en mere eller mindre intim forbindelse med deres forhold til sig selv. ”Det skal være sjovt at klæde sig på om morgenen,” siger hun. ”Du skal gå fra dit klædeskab med en følelse af taknemmelighed; at du har gjort noget godt for dig selv”. Sådan har det været siden. Det koster penge, ja. Men jeg er nødt til at sige, at da vi havde forladt den første skobutik, havde jeg allerede sparet de penge, jeg brugte på Christina. Fordi jeg plejer at helgardere mig ved at købe så dyrt, at ingen kan sige, det er kikset. Det behøver man ikke med Christina – og så bliver der jo råd til en hel del flere sæt tøj. Jeg har booket Christina til efteråret også.”

Lotte, adm. direktør i kreativ virksomhed

UDFORDRENDE – PÅ EN GOD OG TRYG MÅDE

“Jeg henvendte mig til Christina Wedel, fordi jeg var på jagt efter gallakjole og sko til brug ved en værtsrolle ved stor TV-fest – og ikke havde tid til at rende og lede i 100 forskellige butikker. Og det var en skøn oplevelse! Alting blev meget nemmere, og Christina så med nye, friske øjne på mine stærke og svage sider. Det gjorde selvsagt en kæmpe forskel at bruge Christina som personlig shopper: Udover at spare en masse tid blev jeg også udfordret – på en god og tryg måde – og følte mig mere modig med mine valg af tøj, sko og tilbehør. Og Christina gør alt dette med dyb respekt for mine grænser og ønsker. Jeg vil, og har allerede, varmt anbefale Christina af disse helt indlysende grunde.”

Annemette Krakau, chefredaktør

CHRISTINA HAR GJORT HELE FORSKELLEN

“Christina har gjort HELE forskellen for mig! Før min dag med hende har jeg nærmest hadet at shoppe. Hele mit voksenliv har shopping gjort mig forvirret, ked af det – og kostet mig en masse penge, fordi jeg kom hjem med noget, jeg aldrig fik brugt. Det var virkelig en øjenåbner allerede kort tid efter, min session med Christina begyndte. Det har betydet, at jeg har fået en helt ny opfattelse af mig selv. Jeg har fået en stil, jeg ved hvad der klæder mig og jeg ved hvorfor, jeg skal vælge noget tøj til og andet fra. Jeg er glad for at shoppe nu og køber jeg noget, så ved jeg, at det er noget, jeg kommer til at bruge og noget, der passer ind i resten af min garderobe. Jeg har lært, hvad jeg har det godt i, hvad der betyder noget og jeg ved hvor jeg skal købe det. Jeg sparer både tid og penge og får altid en succesoplevelse når jeg shopper. Min oplevelse med Christina har virkelig ændret alt til det bedre. Det er virkelig enhver kvindes ret at opleve sådan en dag med Christina, som udviser et særligt nærvær, engagement og en forståelse for sine kunder, så hun virkelig formår at møde dem i den situation de er i og få dem forvandlet til en bedre udgave af sig selv. JEg føler mig så meget mere lækker, stilsikker og selvsikker!”

-Line Molin Rhode, Assistent to Commercial Director

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt