Garderobe & shopping

Har du brug for at vide, hvad forskellen på mine shopping-ydelser er og hvem de henvender sig til? Så start med at læse mere her. Hvis du allerede har styr på, hvilken pakke du ønsker – så læs mere om forløbet for pakken ‘Garderobe & Shopping’ herunder:

SÅDAN MØDES VI

Garderobegennemgang & Personlig shopping består af en mailopstart, en garderobegennemgang og en shoppingdel.

Inden vi mødes hos dig, modtager du et spørgeskema og en lille opgaveliste, begge dele gør det nemmere for både os og dig at overskue din garderobe og dine ønsker, når vi mødes.

Fornøjelserne begynder klokken 9 hos dig, hvor vi bruger et par timer på at gennemgå din eksisterende garderobe og se, hvad der virker, og hvad der ikke virker, og hvorfor det er sådan.

Derefter går vi løs på butikkerne  i din by, i København eller en international storby  og du får en både underholdende og intensiv introduktion til, hvordan du kan bruge forretningerne og ikke mindst personalet bedst muligt. Du lærer, hvordan man prøver og køber tøj, og opdager hvilke butikker, der gør dig tryg, tilpas og ikke mindst ualmindelig velklædt.

Det er mit særkende og speciale at fornemme, beskytte og udfordre dine personlige barrierer, så du med garanti kommer til at blive gladere for din garderobe, aldrig mere tænker “jeg har ikke noget at tage på” og får nemmere ved at købe tøj, der supplerer din eksisterende garderobe.

Personlig shopping – ca. 7 timer – koster 7.000 kr. + moms (8.750 kr. inkl. moms)
Prisen gælder kunder indenfor Storkøbenhavn
Skriv til os på cw@christinawedel.dk for priser udenfor Storkøbenhavn

Mulighed for firmaaftaler. Mulighed for gentagelsesrabatter. Tillæg ved udlandsrejser.

Der er også mulighed for at booke mig til Personlig shopping uden garderobegennemgangen. Det kan du læse meget mere om ved at klikke her

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt