Shopping

FÅ DET RIGTIGE TØJ MED HJEM. OG VEDLIGEHOLD ELLER GENOPDAG DIN STIL.

  • Har du allerede helt styr på klædeskabet, men trænger du til at få noget nyt ind?
  • Mangler du de stykker tøj, du kan bruge igen og igen – og igen?
  • Vil du gerne blive (endnu) bedre til at shoppe – sådan at det går både lidt hurtigere og du er sikker på, at få det rigtige med hjem?
  • Vil du lære at bruge personalet bedre, så du ikke ender med at følge deres overbevisning i stedet for din egen?
  • Kunne du tænke dig at blive helt superbé til at spotte tøj der passer til dig og din stil, så du ikke altid leder forgæves på hylder og garderobestativer?
  • Eller vil du bare gerne have hjælp til at finde tøj, du kan bruge hele næste sæson, så du ikke behøver tænke mere på det?

Så kan du med fordel investere i en omgang personlig shopping.

Vi mødes i dit nærområde eller en storby, hvor du kan lide at shoppe og så går det løs.

Vi finder tøj du kan bruge igen og igen, jeg lærer dig at undgå de klassiske shopping-fælder og giver dig også tips og tricks til, hvordan du allerbedst bruger butikkerne – og hvordan du fremover kan få et nyt outfit uden at skulle bruge unødig tid i butikker, der alligevel ikke rigtig er dig.

 

SÅDAN FOREGÅR DET

Personlig shopping består af en mailopstart og en shoppingdel.

Inden vi mødes, modtager du et spørgeskema og en lille opgaveliste, så vi begge er klar over, hvad vi skal bruge tiden på, når vi mødes. Jeg lærer dig og dine ønsker bedre at kende – og jeg kan forberede mig på, hvor jeg skal tage dig med hen.

Vi mødes i din by, i København eller en international storby  og du får en både underholdende og intensiv introduktion til, hvordan du kan bruge forretningerne og ikke mindst personalet bedst muligt. Du lærer, hvordan man prøver og køber tøj, og opdager hvilke butikker, der gør dig tryg, tilpas og ikke mindst ualmindelig velklædt.

Det er mit særkende og speciale at fornemme, beskytte og udfordre dine personlige barrierer, så du kommer hjem med tøj, der passer til dig, tøj, du bliver glad for i lang tid fremover. Du får også en masse viden om, hvordan du fremover shopper bedst på egen hånd, så du aldrig behøver bruge unødig tid på at gå i butikker – eller behøver frygte, at du igen kommer hjem med tøj, der egentlig slet ikke er din stil, eller tøj, der bare kommer i skabet og aldrig får klippet prismærket af.

Shopping alene – ca. 5 timer – koster 5.000 kr. + moms (6.250 kr. inkl. moms)
Prisen gælder kunder indenfor Storkøbenhavn
Skriv til os på info@christinawedel.dk for priser udenfor Storkøbenhavn
 

Mulighed for firmaaftaler. Mulighed for gentagelsesrabatter.

Har du brug for den helt store omgang? Dér, hvor vi starter ude i dit klædeskab, rydder op, laver orden og giver dig en garderobe, hvor du aldrig tænker “Jamen, jeg har jo slet ikke noget at tage på” – så skal du klikke lige her, og læse mere om en hel dag sammen med mig

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt