Christina Wedel // 10. december 2017 // Ingen kommentarer

2. SØNDAG I ADVENT: TEST DIN STILTYPE + GIVEAWAY!

Hej,

Så åbner vi låge 2 i min julekalender, og i dag skal vi snakke om stiltyper. Stiltyper er en vigtigt del af min bog, fordi det er med til at du begynder at forstå hvad for noget tøj der virker for dig, og hvorfor. Der er også en let lille test, der skal være med til at finde ud af netop hvilke stykker tøj fra din garderobe du elsker, og hvorfor.

Husk at deltage i min giveaway på min Facebook, så du kan vinde min bog. Du kan finde den lige her: https://goo.gl/b1kAyG

KYS!

Ps. Link til at købe min bog, finder du som altid lige HER. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt