Christina Wedel // 25. juli 2018 // 1 kommentar

3 KJOLER DER GIVER SMUKKE ARME!

Hej damer!

Flere af jeg skriver til mig “Christina, hvordan kan jeg dække mine arme – jeg synes ikke de er flotte”. ALLE arme er smukke arme først og fremmest. Jeg anbefaler ALDRIG at skjule sine arme, og selvom jeg har “bløde” arme, så viser jeg dem altid – specielt her om sommeren. I dag vil jeg vise dig 3 forskellige måder du kan have sommerkjole på, som giver pæne arme! Jeg synes det er så synd hvis du skal gå med langærmet hele sommeren, så se min video, brug min tricks og vis dine arme! Alle kjolerne er fra Day i Hørsholm Centeret.

Hvis du vil med på mit kursus som starter til august, så kan du læse meget mere ved ar trykke lige her. 

Kys!

 

1 kommentar til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt