Christina Wedel // 06. august 2017 // 1 kommentar

40, FED OG FÆRDIG?

….. More like, 45, FED og FABULOUS!

Hej,

idag snakker vi om noget der fylder meget for mig. Og som egentlig altid har fyldt meget for mig. Mig og min krop. Jo ældre jeg bliver, jo mere føler jeg mig hjemme i min krop. Mange af mine kunder er over 40, og tit føler de sig gamle, grimme og kedelige. Derfor ELSKER jeg mit arbejde, fordi når jeg har haft en shoppekunde, ender de altid med at føle sig lækre, sexede og klogere på hvad der virker for dem og deres krop. Som I sikkert ved nu, udgiver jeg snart en ny bog som netop handler om at føle sig smuk – ligegyldig hvilken alder man har. Og det er også det som videoen idag handler om. Jeg giver også nogen tips til hvordan du kan kigge dig selv i spejlet, og føle dig smuk. Og ja, spraytan er igen et tema i dagens video.

Kan du have en dejlig søndag.
Kys!

1 kommentar til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt