Christina Wedel // 09. juni 2012 // 1 kommentar

64 år og Stanglækker

Igår var jeg til reception på bogen “Længsler og leverpostej” skrevet af Annamette Fuhrmann. Kvinden i gult tog hele min opmærksomhed da jeg trådte ind af døren. Det skulle senere vise sig at være forfatterindens mor; Karin.

Karin er 64 år og pivlækker. Iført citrongul silkekjole og tørklæde fra Rützou havde hun min fulde opmærksomhed og billigelse. Med kort page i sølvgrå og et kæmpesmil er hun indbegrebet af chic for mig.

Jeg glæder mig selv til at blive ældre . Jeg elsker nemmelig farver, store hatte, kæmpe smykker, vilde briller, funky hårfarver, masser af makeup, røde læber, stribede strømper, grønne negle, lange vipper, tonsvis af skøre tasker og kilometervis af kjoler og jakker i grafiske mønstre. Men jeg er ligesom ikke klar til det hele endnu. Ikke noget med at falde af på den og ende i en brun gardigan, sunde sko og en blå skylning her. NO WAY.

Det tager bare mange år at blive så cool, at turde så meget. Jeg skal være som en af disse kvinder i klipper herunder. Det er en film som skulle komme i år. Ja jeg glæder mig , både til filmen og til at blive vild og vintage. Vintage er det nye gammel 🙂

Enjoy!!

 

1 kommentar til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt