Christina Wedel // 08. oktober 2013 // Ingen kommentarer

8 uvurderlige tricks til din garderobe

Så har jeg igen været både i nord og syd og fixet garderober og shoppet med både Helle, Tina, Charlotte og Anne. Når jeg står der i deres garderober er der nogle grundlæggende råd som dukker op. Måske du kan bruge nogle af dem..

images1. Hvis du har brede skuldre skal du aldrig have hverken stropper på skuldre eller for meget skulderpuder.

2. Om du er slank eller rund så prøv at have et cool bælte i bukserne og stop kanten af din trøje ned i bukserne foran. Det giver længere ben og flottere talje.

3. Hvis du synes en blazer er for “damet” så prøv en slasket blazer/cardigan i enten læder, ruskind eller noget der ligner. Det er til hver en tid bedre end den evindelige cardigan.

4. Blåt er sindsygt flot sammen med gråt.

5. Prøv at bruge en hvid stram undertrøje under dine bluser/toppe så den stikker lidt ud nedenunder.Det gør dit outfit cool og dine ben synes længere.

6.Brug underkjoler under dine kjoler, så føler du dig ikke så nøgen og det tager lige lidt af håndtagene på ryg og i siderne..hvis du er ejer af sådanne nogle.

7.Har du 7 m lange ben så fortvivl ikke over “stumpede” bukser. Bare de er helt stramme og ikke svajer lidt ud for neden er der ingen der ser andet end dine flotte stænger. Brug gerne ankelstøvler, bare de sidder til på anklen.

8.Sørg for at køb dig en BOMBERJacket her til vinter. Cool til kjoler og et skønt alternativ til cardigan sammen med både jeans og andre fede bukser.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt