Christina Wedel // 05. maj 2019 // 2 kommentarer

ANNA BOGDONOVA: OM TRÆNING & SUNDHED!

Hej smukke,

I dagens film interviewer jeg Anna Bogdonova, som er træning og sundheds ekspert! Hun har den sidste månedstid hjulpet mig med at stramme op og blive sundere. Jeg er nået til et punkt i mit liv, hvor jeg er tilfreds med min krop. Jeg føler ikke længere en trang til at ændre den eller følge alle mulige sindsyge slankekure som jeg har gjort før i tiden.

Jeg er ikke ude på at tabe mig!

I stedet vil jeg gerne føle mig sundere og mere i balance. Jeg vil gerne sove bedre om natten, spise sundere og bare føle mere vitalitet i kroppen. Det var det jeg sagde til Anna Bogdonova da jeg mødte hende til et kursus for en måned siden. Ud over det, vidste jeg at optagelserne til mit nye badetøjskursus var lige om hjørnet, og jeg ville gerne føle mig stærkere og strammere og mere selvsikker, når jeg skulle stå i badetøj på skærmen. Anna puttede mig på et af hendes programmer, hvor jeg skulle træne med kettlebells og spise mere mad end jeg var vant til.

Ud over at jeg er blevet strammere, mærker jeg en helt vildt stor forskel i min energi, min søvn, mine muskler og ikke mindst mit blodsukker. Hendes metode har været overskuelig og nem at gå til og noget jeg kunne passe ind i min travle hverdag.

Nyt samarbejde med Anna Bogdonova!

Lige om snart løfter vi sløret for et samarbejde vi har lavet, og jeg kan LOVE dig for at du godt kan glæde dig. Anna er total ekspert på hendes område og der er kommet noget helt vildt spænende ud af at vi har slået os sammen. Så stay tuned <3

Kys!

 

2 kommentarer til indlægget


 • Hej fru Wedel,
  Det lyder meget spændende. Hvornår får man høre mere om træningsprogrammet? Jeg er 57 og vil gerne strammes op hurtigt😜og få mere energi. Er vandt til styrke træning men behøver lidt ny inspiration.
  Beste hilsen Karina

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt