Christina Wedel // 07. september 2017 // 1 kommentar

BÆREDYGTIGT MODE FRA RES-RES

Hej,

Bæredygtighed er en kæmpe ting for tiden, HELDIGVIS! Vi skal sgu passe på vores jordklode og hinanden. MEN som jeg har sagt før, er det også vigtigt for mig, at jeg køber nogle ting som jeg er glad for og hvor jeg ikke skal gå på kompromis med lækkerhed og kvalitet. Det behøver man ikke hos RES-RES, som er en butik på Guldbergsgade, Nørrebro. De har SÅ mange fede ting. Alt fra skønhed og tøj, til mode og rengørings artikler. Du kan besøge deres webshop lige HER, men jeg anbefaler virkelig også at tage ned i den fine butik.

Jeg har en rabatkode, der giver dig 10%. Du kan bruge den online eller sige den når du handler i butikken. Koden er: WEDEL10

Vi skal passe på hinanden, og på jordkloden…. MENS vi ser godt ud 😉

KYS

1 kommentar til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt