Christina Wedel // 24. november 2011 // Ingen kommentarer

Bange for dårligt undertøj under træet ?

Det er højsæson for lingeri – derfor har Change lavet en lyn-guide til den perfekte bh. Få styr på stropper, styles og design og find den perfekte bh til julens mange anledninger.

TRIN 1 – STROPPERNE
Flere af bh’erne fra Change har flere valgmuligheder, når det gælder stropperne.

Halterneck’en
Halterneck’en er ideel til den lille barm. Når bh’en ændres til halterneck, vil brystet automatisk blive presset en smule sammen og man får dermed øget fokus på kavalergangen. Kvinder med store bryster skal dog være opmærksomme på, at støttefunktionen ikke er helt optimal, når bh’en ændres til halterneck.

Stay up’en
Stay up-bh’erne har den styrke, at de kan skjules under stort set alt tøj. En silikonekant hjælper bh’en med at sidde, hvor den skal, men det er alligevel meget vigtigt, at bæltet sidder stramt, da det er bæltet – og kun bæltet, der skal bære dine bryster.

Tip! Undgå bodylotion eller lad den tørre længe – ellers mister silikonekanten sin effekt og bh’en glider ned.

Racerback’en
Flere af Change-bh’erne har krydsryg-potentiale, så du får god og usynlig støtte, selv om du har en top på med krydsryg eller bryderryg. Stropperne ved bæltet er aftagelige, og kan derfor byttes, så de krydser hinanden. Racerback’en giver relativ god støtte, da det ikke er nakken, der bærer brysterne, som det er ved f.eks. halterneck-bh’er.

TRIN 2 – BH-TYPEN
Er du til push up, balconette, funktionelle bh’er, trekants-bh’er, plunge shapers eller noget helt andet?

Balconette & padded
Med balconetten får dine feminine fortrin den støtte og bløde runding, de fortjener – og din kavalergang får ekstra opmærksomhed i en dyb udskæring. God til alle skålstørrelser.

Push up & plunge shaper
Giv din kavalergang et ekstra boost og vis skuldre og ryg ved at ændre stropperne til halterneck. Ideel til den lille barm, der mangler volumen eller form. God til små og mellemstore bryster.

T-shirt bh
T-shirt bh’er er designet, således der ikke er synlige syninger på skålen. T-shirt bh’er fås i forskellige typer, og kan derfor anbefales til alle typer bryster.

Funktionel bh
Har naturen været særlig gavmild, vil du elske fuldskålen som er skabt til big cups. Du får den ekstra støtte, du har brug for, mens brystet formes og syner fastere.

Stay up
Stay up bh’en er ideel til den bare ryg i gallakjolen eller til toppe med tynde stropper. Anbefales til mindre eller mellemstore bryster.

Trekant-bh
Trekant-bh’en er sød og delikat, men bør kun anvendes, hvis du har små bryster, da de ikke yder ret meget støtte.

Find masser af styles i alle kategorier på webshoppen!

TRIN 3 – DESIGNET
Sådan matcher du dit lingeri med julens mange outfits.

  • Hvis kjolen eller toppen er lavet af et tyndt og glat materiale anbefales det, at du bruger en decideret t-shirt bh i glat materiale uden syninger.
  • Er kjolen nedringet skal bh’en også være det. Vælg en push up, balconette low eller stay up, der ikke dækker for meget.
  • Undgå hvide bh’er under et mørkt eller tyndt materiale. Selv om det ikke kan ses ved første øjekast vil bh’en lyse op i stærkt lys eller ved blitz.
  • Vælg blonder med omhu! Nogle blonder er meget synlige under tøjet, og kan derfor ikke anbefales under tyndt materiale.

I tvivl om din størrelse? Få taget mål i en af vores butikker eller mål dig selv påchange.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt