Christina Wedel // 05. juli 2013 // 1 kommentar

BB creme – et lille mirakel ?

Der er opstået et fænomen inden for det sidste år: BB CREME

BB står for Blemish Balm og er egentlig opfundet til det asiatiske marked. Det er først og fremmest en fugtgivende ansigts creme som så også udjævner pigment ujævnheder og som indeholder en let farve. De fleste af dem indeholder mere eller mindre sol beskyttelse og jeg synes selv det er et helt vild lækkert alternativ til forundation her til sommer. I Asien bruger man dem som en bundcreme og lægger så sin anden foundation ovenpå. Det er ikke nødvendigt for os scandinavere, men det er absolut en flot måde at få “flawless” hud. Brug den bare på din egen måde. Gør det der virker for dig.

BB creme bliver lavet i alle pris klasser og vist også i mange kvaliteter. Jeg har testet en hel del af dem og herunder er mine 3 favoritter. De er meget forskellige i duft, drøjhed og pris men de virker alle 3 efter hensigten, nemmelig at give fugt, at give din hud et samlet jævnt udtryk og tilføre lidt farve uden at du får den der FOUNDATION følelse og problemer med overgange fra hals til ansigt.

Jeg har testet flere forskellige BB cremes

Her er mine 3 favoritter

Denne  BB- creme er den billigste .Den koster 49.95. Den fås i fire nuancer og også en anti-shine. Den dufter lidt mystisk men er nem at lægge på. Den er fint dækkende, og er drøj i brug. Det er nogle rigtig gode nuancer så også du kan finde en som passer dig. Pas på med at lægge pudder eller lignende på lige efter påførsel. Den skal lige sætte sig , så det ikke bliver klattet.

Den har SPF faktor 15

 

 

 

 

 

Denner her BB Creme fre Decleor dufter himmelsk og dyrt af blomster. Den er super let al lægge på og holder ok, men skal helst touches op i løbet af dagen. Din hud ser MEGET naturlig og dog jævn ud, men hvis du er til meget dækkevne skal du ikke tage denne. Jeg elsker personligt når huden får lov at trænge igennem. Den har SPF faktor 15. Den koster 269 kr.

 

 

 

 

 

Dior er Dior. Luksus som både dufter godt og virker. Denne BB creme holder dig mat og fin på en naturlig måde – hele dagen !. Den fås også som Nude Tan, der fremhæver  din sommer glød. Du skal arbejde med den inden den tørre, så ligger den smukt og lækkert i laaang tid . Masser af fugt og SPF faktor 10. Den koster ca 320 kr.

Hvordan bruges du den så-BB cremen ?

Du tager den på med fingrene på helt rent ansigt, da den også virker som fugtighedscreme og du derfor ikke behøver anden dagcreme under. Dog skal du vær opmærksom på at nogle af dem er ret fedtede og derfor skal du gå efter en BB creme som egner sig til din hudtype. Du kan sagtens bruge BB creme under anden foundation, både pudder, flydende og mineralsk men det ikke nødvendigt med mindre du insiterer på et mere “Makeuppet ” look.

Jeg bruger den selv med Mineralsk foundation fra BareMinerals ovenpå om aftenen. men jeg kan altså også godt lide et lidt “blankt” look til min hud. Hvis du er bange for at blive blank kan du sagtens have lidt mat pudder lige på de allermest udsatte steder.

Du skal ikke bruge BB creme på øjenlåget da det er for fedtet et underlag til din øjenskygge.Brug en øjenskygger primer, fra F.eks MAC. De har noget som hedder paintpot som er fænomenel til netop dette.

En lille bonus info!

På tirsdag kommer mit nyhedsbrev om den nye CC creme som vitterlig er fantastisk til dig med rød plettet hud eller grå blege toner i huden. Jeg har 15 stk. at forære væk hvis du skal med på mit næste kursus som lærer dig at lægge den perfekte foundation der holder.

Knus og god weekend!

1 kommentar til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt