Christina Wedel // 28. oktober 2018 // Ingen kommentarer

BILLIGE TING FRA NORMAL!

Er billige ting = dårlige ting?

Hej smukke,
Virkelig mange af jer har anbefalet mig at gå i Normal, fordi flere af de produkter jeg elsker kan fåes billigt der. Nu har jeg så været i Normal, og jeg var der i virkelig lang tid og endte med af bruge en masse penge på billige ting jeg egentlig ikke manglede – men jeg ELSKEDE det. De har så mange billige ting, også produkter som andre steder koster mere. Jeg ved ikke helt hvordan de helt praktisk kan sælge det så billigt, men det er ihvertfald smart!

I videoen viser jeg dig alt fra make-up til pensler og hår-dutter. Flere af jeg skriver til mig at I tit synes jeg kun viser ret dyre ting, og det er helt ærligt også fordi at det oftest er sådan at man betaler for god kvalitet. Det betyder ikke, at man ikke kan prøve en masse af de billige sjove make-up ting, og det er her man f.eks. kan eksperimentere med glimmer og farver, som ikke koster en bondegård.

Selvom at kvalitet og pris tit hænger sammen, så synes jeg faktisk at mange af de ting jeg fik købt og prøvet i Normal var af god kvalitet, men det handler om at prøve sig frem!

Se også: Mine favoritter fra sidste måned! 

Jeg håber at du synes det var en sjov video, og tak til alle jer der har anbefalet Normal! Er det andet jeg skal teste? En butik? Et produkt? Skriv det i kommentaren nedenfor. Jeg går og planlægger at lave en fuld make-up med billige produkter DER VIRKER.

Hvis du vil med på mit 28 dages online forløb “Se Godt Ud”, så er der åbent for tilmelding lige nu. Vi starter d. 5 november og jeg glæder mig helt vild. Du kan læse meget mere, og tilmelde dig ved at trykke lige her! 

Kys Christina <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt