Christina Wedel // 05. marts 2013 // Ingen kommentarer

Blodsukker og urinstinkter

Dag 7.

Ikke mere end 400 g. vægttab, men det er helt naturligt. Nu er det jo det onde fedt vi er igang med , og ikke bare væske mere.

Så er der kommet indholdfortegnelse bag på mine juice. Sjovt at følge med i hvad man får. De er jo stadig “in the making” og derfor har jeg heller ikke helt afsløret hvor meget det hele koster og hvor og hvordan. Men det kommer , kan jeg love dig.

Søren Pjedsted har sagt at hvis du VIRKELIG bare vil starte NU, så skal du skrive til ham på sp@ovsa.dk så fikser han dig op 🙂

Jeg var såå træt i går eftermiddag at min tante Nutter mener jeg snart dør af denne faste 🙂 Jeg har det strålende, men ja jeg bliver UTROLIG træt, og nu indrømmer jeg noget. Da jeg ville starte på denne faste spurget jeg jo Anne Bech til råds. Og hun sagde” Det er ikke smart når du stadig lider lidt af stress” mit svar var”SHHH hold op, jeg VIL”

Jeg lovede hende at lytte til min krop og ikke gå over gevind som jeg plejer ????

Jeg lytte meget , rigtigt meget. Og jeg har undret mig over denne træthed som indtræffer hver eftermiddag. Så jeg spurgte Anne igår om det er noget med mit blodsukker, for jeg er “sådan en med galoperende blodsukker, som ikke må få frugtsukker eller noget andet sødt om morgenen”

Kære Anne

Hvorfor dykker ens blodsukker og hvorfor er jeg så træt !

Hendes svar kommer her:

Alle mennesker vil med sandsynlighed mærke et dyk i energi, når al deres mad er flydende, og de ikke får så meget næring som de er vandt til. Ligesom på en slankekur.

Derfor kan man stadig godt mærke at éns krop kan få et “løft”, som du også mærker, hvis kroppen har haft brug for at komme af med noget den har kæmpet med på normal kost.

Spørgsmålet om blodsukker er meget komplekst. Det er meget individuelt hvordan man har det, både på lidt- og flydende mad, og på almindelig mad.

Men helt generelt er kroppen skruet sådan sammen, at hormonet cortisol holder blodsukkeret oppe om morgenen, for at man i stenalderen kunne nå at slå noget ihjel eller samle noget at spise, og ikke nå at falde om af for lidt blodsukker inden. Derfor er det også vigtigt, at man ikke helt lader være med at spise morgenmad generelt, fordi cortisol sænkes i produktion når man får mad. Og cortisol er det stresshormon, vi selvfølgelig er afhængige af for at have energi, men ikke skal have for meget af – da det et “overlevelseshormon” der presser binyrerne, og dermed kan give inflammation og stress i kroppen.

Alt efter hvor dit stress niveau er inden du starter på sådan en flydende kur, er det altså mere eller mindre fordelagtigt, som jeg også fortalte dig…

Om eftermiddagen er din energi meget sandsynligt brændt af, og derfor hvis du ikke har noget der ligesom kan holde det stabilt, så vil du blive meget træt.

Almindelige mennesker vil vide dette som “ulvetimen” hvor alle er trætte og umulige, fordi vi ikke altid er gode nok til at spise så fornuftigt, at blodsukkeret er stabilt.

Og så er der en helt anden teori. Den kinesiske medicin forklarer, at alle organer i kroppen har en periode på dagen. Det vil sige, for mig der altid har haft en svag milt ifølge min kinesiske behandler, når jeg så er for stresset er jeg fuldstændig udkørt mellem 9-11. Hvilket jo ikke giver meget mening, da jeg jo lige har sovet.

Læs om din eventuelle svaghed her:http://www.metaenergi.dk/?page_id=11

Og bare fordi man så har noget i lungernes timer, er det ikke fordi man har noget i vejen med lungerne. Så er der nogle andre organer der skal styrkes.

Og det kan de kun, når man ikke er stresset… Så er den ligesom rundet af, med streg under. 🙂

Kh Anne

Wow hvor spændende!

Læs i eftermiddag om hvem Søren Pjedsted er og deres sidste produktudvikling

Hav en skøn Tirsdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt