Christina Wedel // 15. november 2009 // 2 kommentarer

Bogmesse i Forum, ORD modeuge.

Jjulialahme-2ulia Lahme er min blogmor og kloge-coach. Hun holder mig i ørene og lærer mig at forstå at ord og skriverier også er noget for mig. Hun skulle interwieve mig om min bog igår og det var sjovt.

Jeg var til bogforum, i Forum, hvor jeg jo kun kommer når det hedder Gallery og har noget med mode at gøre. Det var MANGE flere menesker end under modeugen og jeg bliver sgu lidt imponeret og ydmyg af alle de ord og bogomslag. Det kan godt være mode er noget voldsomt og passioneret noget, men det skal jeg da lige hilse at sige bøger også er.

Ærligt talt var der ikke mange derinde som helt forstod min passion for at være lækker, tror jeg, men det tager jeg som en udfordring. Jeg ser det som endnu et stort marked og vil gerne vende tilbage en anden gang.

Senere hørte jeg Julia blive interwievet om hendes nye bog “Sig farvel” og der må jeg igen bukke mig i støvet. Det var meget bevægende og fint at høre julia tale om hendes mors død. Jeg kendte også Julia da hendes mor var meget syg, og det var smertefuldt og hårdt for Julia. Igår sagde hun at hun stadig skammer sig over at synes det var en form for lettelse da hendes mor endelig får fred. Det er flot og stort af Julia at sige. Jeg ved hvad det betyder i Julias liv, men jeg kan også huske hvor svært det var for hende at kende forskel på afmagt, vrede angst,sorg og savn,  det kunne jeg høre igår at hun nu ved, og hun har skrevet en smuk bog omkring det.

Tillykke kære Juliasig-farvel

2 kommentarer til indlægget


 • Jeg var så heldig at høre både Christina og Julia og med hver deres meget forskellige emner, så var de begge skarpe, ærlige og helt deres egne.

  Jeg har læst Julias bog, og den var meget smuk, men det var som om at det tilførte en ekstra dimension at høre Julia fortælle selv. Meget rørene…

  Samtidig gik jeg i går hjem og skiftede sko inden jeg tog på bogmesse, netop fordi jeg skulle ind og høre Christina. Hun har nemlig også pointeret overfor mig, at det mindste man kan gøre er at tage et par høje sko på og lidt mascara. Og det skal jeg love for, hun fik sagt i går – dejligt med mennesker, som siger hvad de mener (og så var jeg inderst inde lidt glad for, at jeg havde taget de høje sko på netop den dag – for helt ærligt, så gør jeg det ikke hver dag – endnu Christina, endnu, men jeg skal nok nå dertil:)

  Kh
  Lykke

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *