Christina Wedel // 15. november 2009 // 10 kommentarer

BRAGENDE GODT SKREVET ………. Kan du se jeg rødmer?

madamesøndag, november 08, 2009

Prøv nu at se her

Sådan en fin anmeldelse af min lille bog. Jeg bliver sgu så glad når så mange skønne kvinder kan bruge tid og fingernemhed på at dele oplevelser om tøj , hår, makeup og livet.

At Blogge er jo ret nyt for mig, men jeg begynder at føle jeg er ved at komme lidt med i “familien” når jeg ser hvor mange som har en mening om det jeg har en mening om !

Hav en fortsat forrygende søndag !

Et STORT spørgsmål: Mangler alle I tøser et forum om hår, med brevkasse, billeder, film, produkt beskrivelser osv??? for så har jeg måske en ide!

10 kommentarer til indlægget


 • JA! Jeg mangler sådan et forum. Jeg kan hestehalen og knolden – og det hele min værktøjskasse inden for sådan noget med hår. Åh, hvor har jeg tit drømt om et sted med den slags “hår for dummies”.

 • Kære Christina,

  Jeg vil også tilføje at du er den smukkeste og sejeste kvinde og viser os vejen frem. Jeg har svævet tit om er det nu for meget med de høje hæle og kjolen i hverdagen og der kommer du og siger at det er et must! Jubii!! Jeg elsker dig for at du er der og føler ikke længere som en outsider og uendeligt stort tak for din skønne bog! Du er en gave sendt fra Guderne!
  Og jeg vil være enormt glad for sådan en forum om hår og det hele!

  kærligst
  gita

 • Det er nemlig som at få en helt ny vennekreds når man blogger. Ret sjovt og hyggeligt! Det ville være dejligt med et forum om hår og det hele. Du kunne måske også vise nogle ting på din blog?

 • Kære Christina
  Tillykke med din bog, jeg fik den af Anna Skyggebjerg og elsker den allerede. Og ved du hvad? Jeg har allerede tjent 1500 kr. på tøj jeg aldrig gik i. Jeg kunne godt bruge et site med gode råd og brevkasse om andet end hår, men også om make-up. En how-to guide. Jeg er småbørnsmor og gør mest i en mascara og lipgloss og så en knold. Hold nu kæft det er kedeligt. Så kom med den! 😉

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt