Christina Wedel // 25. oktober 2011 // 2 kommentarer

Business N Sushi…….dagens mobile kontor

Her hos STICKSNSUSHI er der Wi-Fi , mad og overordentlig god behandling!!. Jeg fik (sjovt nok) en stor Kaos og nogle Ruller med Rispapir og and.

Dejlig musik og et meget pænt personale.

Her sad jeg med min vidunderlige PA Janni. Vi har fået styr på nye makeup kursus dage som kommer på bloggen i morgen og aftalt nye sjove pakker hos Bykleinwedel som er et nyt foto concept her til jul……………..mere info følger i mit næste nyhedsbrev 🙂

Minusser: her var lidt  for koldt, og de der skide smarte bænke man skal kravle henover egner sig ikke til fine damer som mig med kjole og høje hæle………..men jeg kan godt leve med det. Og nogen fik lov at se mine strømpebukser da jeg kæmpede mig over bænken.

2 kommentarer til indlægget


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *