Christina Wedel // 21. januar 2019 // 1 kommentar

LÆR AT LÆGGE CONCEALER NÅR DU BRUGER BRILLER!

Hej smukke,

Endelig får jeg lavet denne video, fordi der er så mange af jer der har spurgt ind til, hvordan man kan lægge concealer når du bruger briller. Der kan nemlig være en del udfordringer ved dette, fordi briller jo ofte forstørre øjenområdet, og man så derfor hurtigt vil kunne se meget lys ud under øjnene. Ud over det oplever mange af jer at fordi concealer jo er et fugtigt produkt, smudger concealeren under øjnene. I videoen viser jeg dig hvordan du løser det problem, samt får et udglattet og ensfarvet øjenparti.

 

Jeg har i samarbejde med NeedLite lavet en konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde et sæt af deres lamper, som jeg mener er fuldstændig ideelt til make-up. Et virkelig vigtigt skridt til at få lagt en perfekt make-up er at have godt lys, og derfor anbefaler jeg virkelig at tjekke NeedLite’s lamper ud, som også kan bruges til lysterapi. Du deltager i konkurrencen om lamperne på min Facebookside; Fru Wedel. Vinderen bliver trukket på lørdag d. 26.1.2019. Held og lykke!

Se også: hvis du vil lære at lægge den bedste make-up både til dag og aften, samt finde din kropstype og meget meget mere, så er tilmelding til mit 28 dages forløb ‘Se Godt Ud’ åben lige nu. Vi starter d. 4 februar. 

Kys!

 

 

1 kommentar til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt