Christina Wedel // 21. december 2010 // 3 kommentarer

Dagens 2 vindere er : og husk du stadig kan nå at deltage med din historie

Trummevirvel…….

1.st vinder er Anja som har vundet 2 timer med Line Thit Klein og undertegnede

I juni måned var jeg i New York for tredie gang på fire måneder for at deltage i Mastery hos Mama Gena. Jeg ankom torsdag aften, men det gjorde min kuffert bare ikke. De flinke mennesker sagde at den ville blive leveret næste dag og gav mig $50 til “first needs”. Lagde det være sagt med det samme, jeg er ikke nogen super shopper. Og min økonomi var hårdt spændt for med disse tre rejser og kursus. Så jeg havde bestemt ikke råd til at shoppe løs for egen regning. Og jeg troede på at kufferten var på vej.
Så min “brøler” er at jeg tågede rundt i hedebølgen og fik købt meget lidt om fredagen og tasken kom – selvfølgelig _ ikke. Så jeg måtte lånt stort set alt fra trusser til sko og shampoo af hende jeg boede hos. Som jeg i forvejen kendte meget lidt. Fredag aften, lørdag og søndag var jeg på kursus… Søndag var Graduation og der var lagt op til fest. Så succeshistorien i dette er at jeg sponsede i Macy´s i frokostpausen søndag og præsterede at købe røde stilet-sandaler, stram sort kjole med én skulder fri og trusser samt fik lagt lidt make up hos Clinique (tror jeg) på mindre end fem kvarter. Ny stil både tøjmæssigt og handlekraftmæssigt! Gaven var at prøve en ny stil i det jeg lånte og det jeg købte. Men hold da op, det var stressende!

Kh Anja

2. vinder er Charlotte som har vundet Christina Klitgaards E-Bog

Kære Christina,
Det bliver så den absolut værste shoppingoplevelse i 2010. Jeg havde hele sommeren været på udkig efter en sort kedeldragt. Finder den endelig i en dyr tøjbutik i Holbæk, hvor den var udstillet i vinduet. Med til historien hører det, at mand og børn var med, så de blev bænket på en cafe ved siden af butikken, mens jeg smuttede ind og prøvede dragten. Følte mig ikke helt sikker på, at det skulle være den, så fik lov at gå model med prismærke i nakken ind til min familie på cafeen. Vakte en del opmærksomhed! Det var lige før lukketid, så jeg impulskøbte efter ekspedienten havde overbevist mig, og den dag i dag, er jeg stadig ikke tilfreds med købet :-)
Mvh Ch

Igen tak for 2 fede historier.Glæder mig at I deler med os andre !!!

Tillykke og god jul

Husk at maile mig adresser

Kram

3 kommentarer til indlægget


 • Hej Miss Wedel

  Som du anbefalede at handle i vores lokalbutikker tog jeg udfordringen op. Jeg er for 3 uger siden flyttet til Vesterbro fra Hellerup. Jeg har en del af mine ynglingsbutikker i mit gamle hood, men trafik, sne og tidpress, gjorde at jeg tog de solide støvler på og gik rundt i mit nye hood med en stor skråtaske over skulderen.
  Jeg har shoppet hele dagen og været hjemme med forsyninger 2 gange. Nu er jeg lige kommet hjem fra sidste tur og undrer mig over at jeg overhovedet har tænkt på at tage ind omkring Kgs. Nytorv eller Strandvejen…..Jeg har fundet de cooleste ting herude og haft de skønneste oplevelser med lokal befolkningen, som må siges at være mangfoldig. I loved every minute…..fik endda købt julemad ind…kan næsten ikke vente til jeg skal på gaden igen imorgen. Jubiii!
  Vesterbrogade og Istedgade styrer. Glædelig jul..det var pokkes…sagde Stuart;-)

 • Hej Christina,
  Sikke en overraskelse! Jeg skulle liiige tjekke hvordan det så ud herinde med gaveregnen og Wauw!! så har jeg vundet tid med dig og Line – Hvor er det VILDT. Vi ses 🙂 Glædelig jul fra Anja

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt