Christina Wedel // 22. december 2010 // Ingen kommentarer

Dagens 2 vindere er :

Trommevirvel…..

1.Vinder er Ann-Christina som vinder en “Vanity x” serum

Hej Christina
Min fedeste shoppingoplevelse i år dækkede ikke kun mit behov, men også min mands.
Når min mand og jeg rejser, har han altid svært ved at finde nogle fede herreting, ja overraskende nok, har det aldrig været et problem for mig ;o) Men det skulle være slut her i år, i den første uge i oktober, hvor vi tog en uge til Paris. Paris viste sig at være Europas New York, og vi blev helt forelsket og kan ikke vente med en “lejlighed” til at rejse dertil igen. Vi var så utrolig heldige at komme ned til 25 graders varmt sommervejr, og lod sightseeing og museer vente til en anden god gang, for vi ville bare være ude hele tiden og så lige ind i en butik i ny og næ. Vi var blevet anbefalet god shopping i Marais kvarteret, og da vi stødte til området bevægede vi os langsomt ned igennem én lang gade der kun bestod af herreskjorte-butikker! Jeg tror ikke jeg overdriver hvis jeg siger at vi brugte 3,5 time på den gade og på at shoppe super lækre slimfit skjorter til min mand, med de fedeste farverige detaljer som vi ikke har set herhjemme, endnu! Men selv 3,5 times herreshopping, 5 skjorter og 3 elevatorblikke senere (ja Marais er tydeligvis et bøssekvarter) var jeg ikke engang pigeshoppe-misundelig, for jeg synes det var så fedt at han endelig kunne finde noget fedt at tage med hjem fra rejserne, og der var stadig meget af Paris tilbage. Vi brugte 3 dage mere alene i Marais kvarteret hor vi begge fik shoppet amok. Det var intet mindre end shoppe-heaven, for ligesom vi troede at vi havde set hele Marais, åbnede der sig hele tiden nye gader med små skønne designbutikker.
Og ligesom vi kommer slentrende ned af en tilfældig sidegade, med favnen fyldt af shoppeposer støder vi pludselig ind i et gammelt vennepar som vi ikke havde set i 6 år, (vi mistede kontakten 2 år efter de flyttede derned), hvad er chancerne lige for det i en by med 12 millioner indbyggere! Så vi spiste middag med dem ude dagen efter hvor de kunne anbefale os nye gode shoppesteder til den sidste dag på den bedste ferie længe ;o)

Ann-Christina

2. Vinder er Mia A som vinder Ranvitas lydbog “Elsk dit hjem”

Hej Christina

Min bedste shoppeoplevelse i år kom fra en uventet kant. Jeg skulle “bare” kigge lidt rundt i Slagelse by, og går ind i en butik, hvor ekspedienterne normalt ikke er voldtsomt service-mindede, men den dag var en ung, gymnasieelev på arbejde. Hun var fantastisk! Lyttede til hvad jeg ønskede, tog hensyn til min (brede) kropsbygning, og var simpelthen så sød. Resultat: Jeg købte for mere den dag, end jeg før har gjort på en dag, og gik SÅ glad derfra – og kunne endda bruge hendes shopperåd senere i andre butikker.
Et par dage efter kom jeg fordi igen, hvor hun var på arbejde, og jeg gik ind og takkede hende for en fantastisk oplevelse! Bare alle butikker ville ansætte sådan nogle søde, venlige, og ikke mindst kompetente piger!

Mia A

Tak for en god rejse historie og en ligeså god lokal historie !

Husk at skrive jeres adreesser i en mail til mig

Knus og god Lille-lille Juleaften

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt