Christina Wedel // 06. oktober 2011 // 2 kommentarer

Den lille sorte!….Min store kærlighed:-)

Jeg har fået en gave af smukke Christina Klitsgård!

En fin lille bog om “den lille sorte” . Kjolen man aldrig kan have for mange af.

Jeg er jo indbegrebet af den lille sorte kjole . Har mange, ønsker mig flere og bruger den som min “lifesaver”. Både når jeg føler mig helt på toppen eller når jeg har brug for at komme hurtigt derop.

Jeg tror kun jeg har holdt 1 foredrag iført bukser, resten er i stram (næsten altid) sort kjole.

Med høje stilletter er jeg klar til alt, også en tilfældig fest eller middag .

Med støvler føles det som praktisk arbejdstøj, men når jeg så kigger mig i spejlet ser jeg beder ud end de fleste 🙂

På søndag skal jeg holde indlæg på Femina Livsstil Messen, der kommer jeg også ind på kjoler og tips om at få det dejligste og letteste forhold til dit eget tøj.

Ses vi ?

2 kommentarer til indlægget


 • Hej Christina

  Jeg leder efter bogen “Den lille sorte”, da jeg meget gerne vil give min søster den i julegave. Dog finder jeg det svært at finde frem til den på nettet. Det tætteste jeg har været på at finde information om den er faktisk din hjemmeside her. Kan du derfor måske hjælpe mig lidt på vej? Måske du har mulighed for at skrive navnet på forfatteren? De bedste hilsner Ninna

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt