Christina Wedel // 04. marts 2013 // 4 kommentarer

Det bliver til 8 dage

Jeg har besluttet mig. Jeg stopper min juice faste kur torsdag morgen. Så har det været 8 dage.Der skal jeg have en let morgenmad. Ikke at jeg ikke kunne fortsætte, men jeg har brug for fuld energi til at træne og være endnu mere frisk. Jeg sprudler af energi fra morgenstunden og er let og glad, men ved 13.tiden….nu er jeg træt. På en dejlig spa agtig måde. Men det kan jo ikke fortsætte 🙂

Det er virkelig let nu. Har tabt 4 kg siden i onsdags. Kan godt blive helt vild ved duften af mad, og jeg føler mig også grundlæggende lidt sulten. Men så snart jeg drikker juice eller vand er det væk.Det er enormt tidsbesparrende.

Men jeg savner mad. De her wraps til venstre er noget jeg har lyst til. Dem laver de også hos Juice Unplugged, meget inspireret af mig som er træt af aldrig at kunne få noget hurtig protein TO GO. Det er tynde skiver æggekage som er viklet om hvad du nu kunne ønske dig. Så lækkert.

Jeg tror det bliver mærkeligt at spise igen. tror slet ikke jeg har lyst at spise ret meget, og slet ikke noget usundt. Føler mig så utrolig sund lige nu 🙂

Må hellere spørge Anne Bech hvad en go start vil være.

 

Hav en skøn solskinsdag

4 kommentarer til indlægget


 • Kære Christina

  Min mand og jeg kommer tit hos Juice Unplugged, men juice detox fandtes ikke derovre sidst vi spurgte.

  Måske du kan oplyse om hvad det koster?

  Vi vil begge gerne prøve det nemlig.

  Kh. Heidi

  • Kære Heidi
   De er stadig “in the making” så der bliver flotte prislister og bestillingsknapper osv. på site inden for meget kort tid.
   Men i morgen kommer en ret nøjagtig beskivelser af produkter og priser …so far. Her på bloggen

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt