Christina Wedel // 20. november 2011 // Ingen kommentarer

Det nye gamle Fisketorv

Det er ingen hemmelighed at Fisketorvet havde fået et dårligt ry.

Jeg er jo grundlæggende glad for steder med parkering, masser af lækker shopping og god service. Det er ikke det hele dette sted har kunne leve op til altid, men NU de gør sig umage…og det skal de have ros for.

Til at starte med har selve stedet fået en meget vellykket “makeover”

Hvor der før var en forfærdelig “regnskov-look alike” beplantning som kunne have været på Rødby/Puttgarden færgen, er der nu cool og kunstnerisk disket op. Et flygel der “drypper” lak flere etager ned og rene og lækre aquafarver.

Læg mærke til Joe and the Juice i baggrunden.

Dette juiceri ligger IKKE hvor der er uncool kan jeg godt afsløre !!. Skulle jeg åbne noget ville jeg kun ligge der hvis de var i nærheden. Men det er en hel anden historie.

Jeg har været rundt og skyde lidt af de butikker jeg BLA synes havde noget spændende at byde på og jeg må sige at jeg får en SUPER betjening herude til forskel for f.eks Magasin eller i nogle af butikkerne Lyngby Storcenter, hvor de seriøst skal på kursus før jeg kommer der med mine kunder igen…..ever!

Læs mere i morgen om mit foredrag derude i lørdags, om at være den gode shopper og hvordan vi kommer til at gå i karry gult….BEGGE KØN!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt