Christina Wedel // 18. juli 2013 // 5 kommentarer

Det opkald jeg allerhelst ville have i hele verdenen!

Min mobil ringer, på dispaly står “Agent Provocateur” Denmark … Jeg tænker helt ærligt det er en fejl. Men nej, de vil sgu have et møde. De har set min blog og hjemmeside og vil gerne mødes om et samarbejde. OMG! I sådan et situation vil mange mene man skal holde hovedet koldt og være cool og kørlig. Det ligger ikke til min personlighed anyway, så jeg små hviner, fniser og klukker og gisper.

OM JEG VIL? Agent Provocateur er det ENESTE jeg er virkelig 100 % fan af i hele den vide verden.

Jeg aner ikke hvad det går ud på, men jeg har adskillelige idéer allerede. Måske en aften i en lukket butik for alle jer labre kvinder, en styling-aften, nogle præmier eller måske events, med noget labert undertøj og skønne biler? Who knows.

Har du nogle forslag ?

Jeg vil tage mit bedste sæt undertøj på i næste uge og gå til det ultimative frækkeste møde jeg nogensind er blevet inviteret til!

Er livet ikke skønt?!

Hav en herlig torsdag.

5 kommentarer til indlægget


 • Kære Christina

  Tillykke med verdens bedste opkald 🙂 Agent Provocateur er usammenligneligt det ypperste og mest sanselige univers der findes for mig at se. Mulighedernes mængde er en legeplads, lige til at indånde og smage på.

  Idéer om koncept, indretning/styling og udførelse – har jeg drømt om i årevis. Du siger bare til 😉 Posen her er fuld af idéer, og konkrete foreslag eller en uforpligtende brainstorming giver jeg gerne, afhængig af om AP selv har konkrete ønsker, og evt hvilke. Jeg er pt på barsel, og kan derfor være fleksibel på telefonen hvis du skulle have lyst.

  The dream takes us beyond…

  Kærlig hilsen

  Victoria

 • Til lykke til dig – og mest til AP, som endelig har fundet dig.
  (Vi er mange, tror jeg, som aldrig ville turde gå ind i butikken, men nøjes med at se på vinduer. Måske er det ok for dem, fordi de har en anden målgruppe og tjener fint på den. Men måske går de glip af en del salg, de gerne vil have – og har brug for at finde på måder, der lokker nye kunder ind. Jeg vil gerne lokkes ind. Men det kræver nok lidt… Blev iø lokket ind i Fogal, fik bedre betjening end nogensinde og gik derfra med svine lækkert Stella McCartney lingeri, som jeg rent faktisk bruger.)

  • kære Anna
   Jeg laver en introvert aften for dem med behov for ro og og tænketid som stadig har lyst til at klæde sit inderste yderste smukt ( og møgsexet ) på. GOD IDE

 • Gratulerer! Jeg følger med deg, og dukker kanskje opp i københavn igjen. Da ringer jeg deg på forhånd og avtaler en dag med deg:) Torunn, Norge

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt