Christina Wedel // 19. januar 2015 // 19 kommentarer

Det var den hårguide…og en konkurrence!

Olia ebog forsideNu er det mandag , og jeg havde lovet dig dette skønne indlæg i fredags med den skønneste Hårguide lavet i samarbejde med L´oreal, som jeg selv har bidraget til .

Jeg er jo flyttet og får først permanent, godt og hurtigt net på fredag. Så derfor driller alt mig på bloggen. Jeg laver indlæg som kan ses på FACEBOOK men ikke herinde. Jeg lægger ting op som slet ikke kommer ud og…ja undskyldninger er der nok af.

Men nu er det Makeup Monday tid og det kommer så til at handle om hår. For guiden bliver til sølvstøv på et tidspunkt idag. Den forsvinder forevigt hvis ikke du læser den NU!

Og den er god. Klick på den smukke illustration her til venstre og du er igang…

LINKET ER OGSÅ HER!

For hår er noget jeg kan tale længe og meget om. Som du kan læse i guiden er jeg RIMELIG skør omkring mit hår. Jeg har nærmest en hår kalender. Også hvor rødt mit hår skal farves når det bliver farvet. For nej! jeg er desværre ikke så rød selv, så jeg skal have hjælp. Og jeg hader at se unaturlig ud. Jeg har grønne øjne og lys hud og har farvet mig selv med Henna fra jeg var 12 år gammel, JA 12!.

Så gik jeg over til hjemme farve og de sidste mange år har det været hos frisøren. Men jeg indrømmer, jeg indimellem hjælper det på vej, for at spare tid (og penge ) ved at peppe det op derhjemme.

Vil du dele en hår-hemmelighed med mig? Der er en gave på højkant…

 Har du en sjov routine med dit hår ?

Har du hemmelige tricks?

Vasker du aldrig /altid (for tit) hår?

Har du også en farve du bare elsker på andre men ikke tør selv?

Har du fundet din ynglingsfarve som du aldrig afviger fra?

 

Skriv til mig og du kan vinde EN KÆMPE KASSE FRA L´OREAL MED ALT DETTE I:

IMG_0001

19 kommentarer til indlægget


 • Jeg bruger sådan en “blonde spray”, der lysner håret. Jeg sprayer det i vådt hår, reder det igennem med en bredtandet kam, og føntørrer. Det gør jeg ca. en gang hveranden uge, med det resultat at mit mørkeblonde hår bliver lidt lysere og får lidt stribe-effekt. Jeg synes selv, det ser ret naturligt ud!

  En anden ting, jeg gør, er at komme olie, creme eller bodylotion i spidserne. Det holder lidt sammen på dem, så det ikke ser tørt, spaltet eller usundt ud.

  Jeg vasker hår hver tredie dag. Hvis det ser lidt sjasket og kedeligt ud på trediedagen, frisker jeg det op med tør-shampoo. Det er en fantastisk opfindelse!

 • Jeg har ingen gode råd, men jeg er så gammel, at der ikke, da jeg var barn og ung, fandtes alle de remedier, der findes i dag. Når jeg skulle vaske hår, var det en tur ned til købmanden efter et brev Elida hårshampoo, det var et pulver,som vi rørte op i en kop vand, der var 3 typer at vælge imellem alt efter ens hårfarve. Der fandtes slet ikke de store og små flasker med diverse shampooer, som findes i dag, ej heller hårbalsam og lignende, skulle man gøre noget ekstra
  ved håret, var det en æggeblomme, der kom i håret, og vi skyllede også med eddike.
  Så kom sulfosæbe på markedet, det var en revolution og tænk, det brugte jeg også til håret, det var jo så nemt, ja man vidste ikke bedre. Jeg kan ikke huske, hvornår de forskellige shampooer kom frem, men jeg har stadig hår på hovedet i en alder af 76.
  Syntes blot, at alle jer, der er så meget yngre, skulle have denne lille historie.

  • Kære Lis
   Du har vundet gaven! Elsker at du har brugt sulfosæbe og stadig har hår på hovedet. Skriv en mail på cw@christinawedel.dk og fortæl mig hvad farve vi skal sende dig i kassen med alle de lækre sager
   Til alle jer! andre tak for jeres skønne historier. Jeg hader egentlig at skulle finde kun 1 for der er mange gode kandidater.

   Kram og god torsdag

 • Sikke en skøn præmie!
  Jeg sover altid med mit hår flettet i en fransk fletning, fordi jeg hader at få hår i hovedet, når jeg sover. Og så har jeg flot og krøllet hår næste morgen. 🙂

 • Engang vaskede jeg kun hår 1 gang om ugen (!), men et af mine nytårsforsæt var (hvor tosset det end lyder), at jeg vil vaske hår oftere, og derfor er jeg nu ved at komme ind i en rutine, hvor jeg vasker det to gange om ugen.
  Derudover blev jeg klippet korthåret i starten af januar, og på den måde er det lettere for mig at vaske hår, da jeg kun skal vaske halvt så meget, som jeg plejede 🙂

 • For første gang i mit liv har jeg sådan liiidt langt hår. Jeg kan ikke have det hængende løst, dertil er det for fistent, MEN jeg kan have det til at sidde på sned i en hestehale på toppen af hovedet. Jeg føler mig KÆK og munter med sådan en skæv hestehale! Den gør KUN gode ting, sådan én. Også selvom man ikke er fjorten længere 😉

  God aften!

 • Jeg vasker kun hår hver tredje dag, og det har mit hår vænnet sig til, så det bliver aldrig fedtet. Derudover bruger jeg lidt olie til de fugtige hårspidser og prøver at bruge mit glattejern minimalt for ikke at skade håret.
  Men jeg må indrømme, at jeg ikke er en ørn til hårpleje og kender ikke til så mange produkter, så jeg ville elske at vinde denne giveaway, og stifte bekendtskab med en masse godter fra L’OREAL 🙂

 • jeg har en masse krøl i mit hår, så jeg klipper tit selv spidserne, for bliver det skævt er det næsten ikke til at se.. glattede det her til nytårsaften (det tog 5 kvarter!) og der kunne jeg pludselig se, hvor skævt det i virkeligheden er blevet :0)

 • Jeg putter hårolie i mit hår, når jeg har været i bad lige inden jeg skal i seng.
  Så vågner jeg op med blød og dejligt hår 🙂

  Lækker konkurrence.

  Mvh. Pernille Lanng

 • Mit “hemmelige” trick må være at jeg kun vasker mit hår hver 3-4 dag. Det er super sundt for håret ikke at blive vasket for ofte, da det bevare de naturlige olier. Jo mere man “øver” håret i at gå uden hårvask, jo længere tid vil der gå før det bliver/ser fedtet ud 🙂 Derudover så bruger jeg ALTID olie inden jeg føntørrer eller glatter mit hår.

  For resten super fin e-bog. “Finessen findes i farven” fandt jeg super interessant, da det besvarede nogle spørgsmål jeg selv gik med Synes generelt bare at e-bogen var lærerig læsning …Og så er jeg tosset med vandfarve designet.

  God aften.
  Lea.

 • Jeg stjæler min datters ide med at tage hele spapakken med når hun er på hotel. Dvs. at hun bl.a. har kur med til håret, som hun lader sidde i, mens hun nusser om resten af kroppen. Det er så hyggeligt at holde sådan en pige weekend.

 • Jeg har HÅBLØST hår! Og så kan jeg også skrive under på at man skal passe på hvad man ønsker sig: Mit hår har altid været tyndt og sygeligt glat (sådan at der ikke kan sidde spænder fast-glat), og derfor også meget sart over for kemi og varme.

  Så nu har jeg i et lille års tid prøvet at vaske det sjældnere (ca. hver fjerde dag), købt hovedpudebetræk i silke (så knækker det ikke så let) og droppet føntørring.

  Om der er en sammenhæng, aner jeg ikke (jeg tvivler), men for et halvt år siden begyndte mit hår at krølle ganske meget – men kun i nakken og siderne! Det er helt tosset, og virkelig svært at gøre pænt. Ikke mindst fordi krøllerne kruser ved den mindste fugt.

  Resultatet er glat, fladt, tyndt hår på toppen, og tørt, kruset hår nederst! Jeg kan kramme de flotteste krøller frem, men det øverste falder altid sammen. Så kun hvis jeg sætter det øverste flade op med et minispænde, kan man se krøllerne rigtigt. Og ærlig talt, det er sgu for lillepiget en frisure til en voksen kvinde med tjek på tingene.

  Dælme heldigt at mit liv ikke er bestemt af min hårkvalitet! 🙂

  • Kære Tanya
   Jeg får helt ondt af dig. Dit problem kan du ikke løse alene. Jeg tør ikke sende dig en kasse med disse produkter for dem kan du ikke tåle. Har du en god frisør? ellers vil jeg gerne sørge for en kontakt til dig så du kan blive glad for dig hår igen.
   Garnier er ikke farligt eller noget, de kan være super for de fleste, men du har meget meget skrøbeligt hår. Skriv evt. på cw@christinawedel.dk

   Knus og god dag

 • Jeg har fået mange farver igennem (lige fra sort til blond, til postkasserødt og lyserødt), men ‘6.3 Lys gyldenblond’ fra Olia, er nu min store kærlighed og hvor blev jeg dog glad, da jeg på deres sidde klikkede på min naturlige hårfarve og fik foreslået netop dén, som det bedste valg og resultat til mig 😀

  Sådan et par vil jeg gerne vinde, samt de andre lækkerier fra L’oréal <3

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena
  SamConradsen@live.dk

 • Tjaeh… jeg har hår i nakken. Sådan at jeg synes det er for meget…
  Barberede det engang af. Det blev det ikke kønnere af. De stod lige ud i luften, indtil det blev et par cm. langt & lagde sig. Dén fejl laver jeg aldrig igen! 😀

 • Jeg vasker helst mit hår hver 3-4 dag, da det bliver ikke bliver så hurtigt fedtet og ikke ser så ‘klasket’ ud.
  Derudover bruger jeg også Silver Shampoo ca. 1 gang om måneden og lader det sidde i 4 min, derefter får det en meget flottere farve – ifølge mig!
  Bruger også hårolie i spidserne efter hver vask, så de ikke bliver så tørre.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt