Christina Wedel // 15. oktober 2017 // 1 kommentar

DOLLY PARTON SMINKER MIG!

Hej,

Min datters gode ven Thomas Rosendal, som du måske har set i Danmark Har Talent (se videoen HER) – laver Danmarks bedste drag. Normalt går han under navnet Miss Megan Moore, men da han er kendt for hans Dolly Parton Look-A-Like, har han nu lavet et helt nyt Dolly Parton show. Du kan læse meget mere om Thomas og hans show på www.dollyparton.dk, hvor du også kan booke ham til din firmafest, bryllup, konfirmtion, whatever! Han laver det VILDESTE show, og jeg kan varmt anbefale dig at tjekke ham ud.

I dagens video, sminker han mig til Marilyn Monroe, som jeg altid har følt jeg lignede lidt….. (det er måske bare oppe i mit hoved haha). Det er en af de sjoveste videoer jeg har filmet, og vi grinede non-stop i en time!

Ha en forrygende søndag!

KYS

1 kommentar til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt