Christina Wedel // 31. oktober 2009 // 8 kommentarer

Du kan prøve at vinde min bog her !

Tv2 har lavet en fin artikkel og konkurrence !

Se her

God lørdag ,nu skal jeg træne min (lidt) forsømte krop

8 kommentarer til indlægget


 • Hoppede straks til tastern for at se om jeg kunne vinde din lækre bog, men linket hele vejen til konkurrencen virker desværre ikke…Men så må jeg jo ønske mig bogen til jul sammen med en konsultation hos dig 🙂 Tak for en skøn blog..

  Charlotte

 • Jeg ku´ heller ikke finde vej til den stor gevinst/bogen, men jeg er glad for alle de oplysninger, der er kommet om den! Tænk sig, -jeg har altid ønsket at finde et mærke “der er mig” -og nu kommer du med en række forslag, de skal sandelig undersøges!
  Fin artikel i KIWI-bladet.

 • Hej Christina.
  Hvad gør jeg ved lidt for kraftige knæ -ud over mørke strømper? Jeg har lange ben dvs lårene er lange og så stumper nederdele og kjoler altid.Jeg føler mig altid skåret over det forkerte sted og går derfor altid i jeans/bukser. Måske skal jeg holde mig fra A-facon (?) Er 177cm / 66kg

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt