Christina Wedel // 26. marts 2012 // Ingen kommentarer

En Fynsk, en Fransk og en Tysk Perle

Jeg er igang med at teste biler ! Jeg er ikke motorsagkyndig, jeg kan ikke reparere dem, men jeg kan saftsusemig KØRE DEM. PÅ min tur rundt i landet, på job og på eventyr ,har jeg tænkt mig at besøge en masse skønne steder og vise dem til dig.

I denne  uge har jeg kørt en Peugeot RCZ Coupe , for et par uger siden var det en BMW 520i .

Jeg har fået filmet og fotograferet  mine oplevelser og tanker af Simon Knudsen. Fremover skal jeg  filme på et superhot kamera fra Sony for at se om jeg kan gøre det selv, med god lyd og kvalitet uden de store dikedarer. De vil bliver vist her så snart jeg har redigeret dem færdigt 🙂

Nå men turen gik til Fyn i fredags. Line Thit og jeg har sidste år lavet billeder af Hotel og kursusstedet  Gl. Brydegaard (og deres skønne værtinde Connie ) og jeg har besøgt det adskillige gange siden. Om det er bryllup, dine egne foredrag, kursus, kæresteweekend eller hvad du nu drømmer om så er det REN IDYL.

Der er skønne pudsige opstillinger overalt, farverig lækker kunst på alle vægge og en fortryllende natur. Er du til Tippiliv, levende bål eller udendørs dampkar, ja så har de da også det.

IKKE AT FORGLEMME køkkenet; MUMS 🙂

De laver skøre, brugbare og skønne arrangementer. PÅ tirsdag er det energi bomben Lone “Powerprinsesse” som underholder der .

Besøg Gl.Brydegaard lige HER

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt