Christina Wedel // 02. november 2012 // Ingen kommentarer

En skøn mail om barm og numse

Jeg modtog denne skønne mail i mandags:

“Kære Christina Wedel.
Jeg har en timeglas figur, og er ultra kvindelig – du ved, store bryster (H-skål, og nej, de sidder ikke som et par silikone bryster, nu nok nærmere som en der har ammet [og jeg har ikke børn!]), smal talje, frodige, store hofter, godt med lår, og en god røv, og fint slanke, men korte ben, med en fin ankel.

Hvor er det dog svært at finde tøj til storbarmede kvinder, med en hell-of-a timeglas figur. Jeg tror simpelthen at jeg slår den næste ihjel der siger at når man har timeglas figur, skal man bare klæde sig med noget der fremhæver taljen og har en god V-udskæring. Jamen, hvad nu hvis man er THE timeglasfigur, og snit der går lige under brystet for dig til at ligne Maren Malkeko og at en god V-udskæring får dig til at se forfærdeligt vulgær ud? Hvad nu hvis ens bryster nærmest falder ud af en slå-om kjole, og desuden bliver fremhævet yderligere?

Christina, dine ord er som guld, og da du er en kvinde som i KVINDE søger jeg dine råd til hvad jeg kan bruge for snit osv. og måske også nogle forslag til nogle hjemmesider? Jeg tænker at flere kvinder vil få gavn af dette, da jeg når jeg indtaster:”Tøj til storbarmede kvinder”, ind på google, ikke får nogle relevante svar (overhovedet), og da jeg nok langt fra er den første eller sidste med en timeglas figur med stort T. (og B for bryster)
På Forhånd Tak. Desuden aner jeg ikke om denne mail adresse er korrekt – men nu prøver jeg alligevel.
Mille ”

ENDELIG BLIVER JEG SPURGT OM NOGET ! 🙂 det er en mail der kræver jeg lige går lidt i dybden. Det gør jeg her i weekenden og vender så tilbage

Kram og tak til Mille

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt