Christina Wedel // 16. august 2012 // Ingen kommentarer

Er du lækker nok til dagligt ?

 

Må jeg præsentere Rose. Hun sidder ved kassen i min lokale Netto. Har du set noget så smukt ?

Hun synes jeg var lidt “too much” til at starte med da jeg bare udbrød : “Hvor der du fantastisk ud”. “Ja altså med dit smukke hår med blomst i og dine flotte røde læber”………. Hun blev vist glad men også lidt befippet. Jeg kunne ikke lade være. Hun er hattemager til dagligt. Du kan se hendes sager  HER

Hvis jeg sad i Netto ville jeg også se godt ud hver dag. Siden jeg lagde billedet på min FB har over 30 tilkendegivet hvor skøn hun ser ud, og flere kender hende fra butikken og siger hun altid ser sådan ud. DET ER JO DET JEG ALTID SIGER!!!!! ;ser man lækker ud hver dag går det hele lidt bedre. Hun var ovenikøbet også smilende og høflig. Ja hun “Made my day”

Husk at rose folk som gør sig umage. Det er en gave for begge parter.

Hav en skøn aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt