Christina Wedel // 09. november 2010 // 3 kommentarer

Er du også bange for at se billig ud til julefrokosten?

Så er den her igen. Den famøse julefrokost. Jeg ved du spekulerer på om du kan bruge noget du har?, om det er ok?, om de andre mon også gør det ? Det kan jeg love dig der er flere der gør !

Der er nogle faldgruber…..her er de:

Undgå ALLE former for fjerboaer. Lange handsker er KUN cool når de er sorte, og ikke alt for brandfarlige vel? Nervøst velour er bare ikke dig…eller mig eller nogen anden for den sags skyld :-). Nissepige kostumet giver dig for mange klamme kommentarer fra mænd du ellers respekterer….Så nej til det også !

Her er et par gode fif til at gøre noget brugt og gammelt til noget cool og nyt.

1.Et par sprit nye lange støvler med lidt platau.Du bliver den gladeste og sidste på dansegulvet. Du ved de fleste sko ender med at tage livet af dig. Støvler er også med til at give tryghed og “bund” til kjolen fra en anden fest.

2. Gå i H&M og gå amok i deres smykke afdeling. Et er altid for lidt. Fuld skrald på ringe, kæder, øreringe. Tag en en hel kurvfuld og stil dig foran spejlet og leg. Det er IKKE cheap at købe billige ting. Den kan bare se billigt ud, så hold øje med balancen. Er du slet ikke til smykker, så tag en kæmpe stor funklende ring på og lidt mere på øjnene.

3. Køb et par super dyre flotte strømper, med en farve og/eller mønster. Sæt evt en sko i samme tone til. Det giver et mere cool og modeagtigt look en de evige sorte sko med farvede strømper i. Find evt. en lille cool kuverttaske i samme tone. Og så kan et par kunstige øjenvipper altså gøre tricket……Øv dig lige et par dage før, måske hader du det, og så kan det altså ødelægge din aften…

Kram og god fest

3 kommentarer til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt